Saadet Partisi Genel Merkezi'nde eğitim

Saadet Partisi Genel Merkez Yerinde Eğitimleri kapsamında Afyonkarahisar İl Yönetimi, İlçe Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları yönetimleri, Belde ve Mahalle temsilcileri, Milli Görüşçü Kuruluşlar ve partililerin katılımıyla bir araya gelindi.

Siyaset Yayın: 03 Ekim 2023 - Salı - Güncelleme: 03.10.2023 16:40:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 4 dk.
135 okunma
Takip EtGoogle News

Eğitime konuşmacı olarak Hatay Milletvekili, GİK Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Genel Başkan Yardımcısı Ersan Bilgin, GİK Üyesi Musa Öztürk ve Tanıtım, medya ve İletişim Başkan Yardımcısı Musa Ahmet Kaya katıldı.

 

EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ TEŞKİLATIMIZDIR!
İl Başkanı Beytullah Karataş yaptığı açılış konuşmasında “Saadet Partisi olarak 50 yılı aşkın süredir en büyük gücümüzün hedefine odaklanmış, kapı kapı dolaşan, şehrimizin tüm kesimlerinin sorunlarıyla ilgilenen, her çalışmasında nezaket, samimiyet ve kararlılıkla adım atan bir teşkilat yapımız olduğunun farkındayız. Önümüzdeki yerel seçimlere Afyonkarahisar’da tüm belediyelerde adaylarımızla ve teşkilatımızla güçlü bir şekilde hazırlanıyoruz.” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ersan Bilgin ülkemizde ilkeli siyasete ve siyasilere ihtiyaç olduğunu ifade ederek konuşmasına şöyle devam etti.

 

ÜLKEMİZDE İLKELİ SİYASETE İHTİYAÇ VAR!
“Devletin adil, siyasetin ahlaklı olmasını temin ve tesis etmek için; ilkeli siyasete, fikri sadakate ihtiyaç var. Teşkilatımızın her birimi ve öznesiyle, ülkemizi içine sürüklendiği çıkmazlardan kurtarmak noktasında hekimin partimiz, ilacın fikrimiz olduğunu herkese aktaracağız. Saadet Partisi’nin söylemlerinin daha fazla duyulduğu, Saadet Partisi teşkilatlarının daha fazla görünür olduğu uzun soluklu ve özgüveni yüksek bir süreci başlatıyoruz.”

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan yaptığı konuşmada Saadet Partisi olarak mecliste güçlü bir şekilde yer aldıklarını ve milletin hayrına olacak işlere imza atması adına büyük bir gayret sarf edeceklerini söyledi. Çalışkan konuşmasına şöyle devam etti.

 

MECLİSTE ETKİLİ BİR SAADET PARTİSİ GRUBU VAR
“İktidar, 2002’den bugüne alışık olduğu Meclis’ten çok farklı bir Meclis görecek bu dönem!
Çünkü artık Saadet-Gelecek Grubu var, inanç, azim ve kararlılıkla biz orada olacağız!
İktidar-muhalefet ayırt etmeksizin iyiyi, doğruyu, faydalıyı ve güzeli kim teklif ederse etsin yanıtımız evet olacak!
Bakanlar arasında geçmişte bizimle birlikte olmuş mu olmamış mı, bize yakın mı değil mi bakmaksızın yanlışı kim yaparsa yapsın dimdik karşısına dikileceğiz!
“Milletin Meclisi”nin, milletin hayrına olacak işlere imza atması adına büyük bir gayret sarf edeceğiz, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın!
Yine aynı şekilde Saadet Partisi olarak, küresel güçlerin tekerine çomak sokmaya da devam edeceğiz.
Büyük Ortadoğu Projesi’ni her fırsatta milletimize anlatmaya, bu konuda kamuoyu oluşturacak ve engel olacak adımları atmaya devam edeceğiz.
Aile yapımızı sarsan, kadını ve erkeği farklı tanımlar üzerinden tartışmaya açanlara karşı da yine mücadelemize kararlılıkla devam edeceğiz.
Biz, iklim değişikliği tartışmaları üzerinden başka hesaplar güden emperyal güçlerin ne yapmak istediklerini de gayet iyi biliyoruz.
Önümüzdeki günlerde de bu konuda verilere dayalı, gerçekte neyin olup bittiğini kapsamlı bir şekilde ele alan, uluslararası sözleşmelerdeki maddelerin olumlu ve olumsuz yönlerini tek tek irdeleyen bir değerlendirme yapacağımızın da bilinmesini istiyoruz.”

Eğitim programında ayrıca Saadet Partisi GİK Üyesi Doç. Dr. Musa Öztürk “Siyaset Vizyonu ve Ekonomi”, Tanıtım, Medya-İletişim Başkan Yardımcısı Musa Ahmet Kaya ise “Tanıtım ve Halkla İletişim” konularında birer sunum yaptılar.

Eğitim programı soru-cevap bölümü ve toplu fotoğraf çekiminin ardından nihayete erdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.