Özkaya: "Kumar masası kaybedecek"

TBMM AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz, Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, İl Genel meclisi Başkanı Burhanettin Çoban, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş Afyonkarahisar şoförler ve otomobilciler esnaf odası ziyaretinde bulundular.

Gündem Yayın: 30 Nisan 2023 - Pazar - Güncelleme: 30.04.2023 16:46:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 3 dk.
109 okunma
Takip EtGoogle News

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Milletvekili Ali Özkaya Afyonkarahisar'da şoför esnafımızın her zaman en büyük destekçisi bizler olduk. Geride bıraktığımız dönemde esnaflarımızla sürekli istişare halindeydik. Hamdolsun şoför camiamız desteğini bizden hiç esirgemedi, İnşallah yeni dönemde de AK Parti olarak her zaman olduğu gibi bizlerde esnafımızın hizmetinde olacağız." dedi. Akabinde AK Parti heyeti olarak Çavuşbaş, Özdilek, Ataköy, Bayındırlık, Harbiş, Eşrefpaşa ... Dolmuş duraklarını ziyaret eden heyet Çavdarlı köyünde AK Parti köy başkanı Hasan Karakoç un evladı Fadime ve İsmet çiftinin düğününe katıldı. 

 

“Milletimiz Kumar Masasını Sandıkta Kıracak”

Köyde hemşerilerimizle bir araya gelen milletvekili daha sonra Harbi İş semtinde mahalle mitinginde konuştu. Milletvekili Özkaya burada yaptığı konuşmada “Milletimiz kumar masalarında devleti kendi arasında pay eden kumarbazlara 14 Mayıs’ta osmanlı tokadını atacakır. Afyonkarahisar halkı, kumar masasını dağıtacak, bu kumarbazları tarihin çöplüğüne gönderecektir. Türkiye 14 Mayıs’ta sadece bir beş yıllığına kendisini yönetecek yöneticileri değil, gelecek yüz yılı inşaa edecek kadroları seçecektir. Bu yüzden bu seçim tarihi öneme sahiptir. Eğer bizler ülkemizin her alanda gelişmeye devam etmesini, kendi uçağımızı, tankımızı, arabamızı yapmaya devam etmek, dünyada söz sahibi olarak Türkiye Yüzyılına merhaba demek istiyorsak, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye güçlü şekilde destek vermeliyiz. Zillete, millet düşmanlarına gerekli cevabı sandıkta onların deyimi ile “sandıkları patlarak, sandıkları kırarak” vermeliyiz. bizler milletimizim en doğru kararı vererek AK Parti ve Cumhurbaşkanımıza gereken desteği vereceğine inanıyoruz.” dedi. 

 

”Damat Kadar Başınıza Taş Düşsün”

Milletvekili Ali Özkaya programlarına, Harbiş Mahalle Buluşması, Şuhut Mahmut Köyü, Sinanpaşa’nın Güney, Düzağaç, Kırka, Ahmetpaşa, Kılıçarslan, Akören beldeleri ve merkez Sahitapa mahalle buluşması ile sürdürdü. “Biz Türkiye’nin yarınlarını inşa etmek için Milletimiz ile kutlu yürüyüşümüze devam ediyoruz.    Sayın Bakanımız Berat Albayrak’ın temelini attığı yerli ve milli arama gemilerimiz sayesinde bugün Türkiye enerjideki bağımlılığından kurtulmak için büyük bir atılım gerçekleştiriyor. O gün ne diyorlardı, damat aşağı, damat yukarı eğer o damat olmasaydı bugün doğalgaz ve petrol keşiflerini konuşmamız asla mümkün değildi. Buradan damat damat diyenlere diyorum ki, damat kadar başınıza taş düşsün. Berat beyin bu ülkeye sağladığı katkının binde birini sağlayamadığınız gibi, zararınızdan başka ne faydanı oldu bu millete. Ben buradan sizlerin vasıtası ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde  enerjide milli bir mücadele veren Berat bey ve tüm bakanlarımıza şükranlarımı sunuyorum” diye konuşan Özkaya, muhalafetin hayal edemediklerini AK Parti’nin hayata geçirdiğini kaydetti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.