İYİ Parti Erkmen Belde Teşkilatı yeni yerinde

İYİ Parti Afyonkarahisar’da büyümeye devam ediyor. Erkmen Kasabası’nda belde teşkilatı yoğun bir katılımla yeni yerine taşındı.

İlçeler Yayın: 20 Mart 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 20.03.2023 13:56:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 4 dk.
137 okunma
Takip EtGoogle News

Yeni Belde yönetim binasının açılışına İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayları, Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Törende konuşan Belde Başkanı Muharrem Taş; “Allah’ın izniyle her şey çok güzel olacak” dedi.

İYİ Parti Erkmen Belde Başkanlığı yeni teşkilat binası düzenlenen yoğun katılımlı törenle hizmete açıldı. İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve çok sayıda partilinin katıldığı törende büyük bir coşku yaşandı. Mısırlıoğlu, yaptığı konuşmada kendisine alkış ve tezahüratlarla destek verenlere teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:

“Ne mutlu bizlere, ne mutlu İYİ Partililere, ne mutlu cesurlar hareketi temsilcilerine. Bu güzel günde böylesine özel, müstesna bir mekanın açılışına katılımlarını sunan değerli abim Hakan Şeref Olgun’a, Belde Başkanımıza, ilçe başkanımıza, diğer vekil aday adaylarımıza, her türlü zorluğa, darlığa rağmen cesurlar hareketinin yanında dimdik duran dava arkadaşlarıma burada bulunan herkese, bulunamayıp gönlü bizimle olan herkese şükranlarımı arz ediyorum. İyi ki varsınız, Allah hepinizden razı olsun. Biz 11 Ocak 2018 günü İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı binasını açarken bayrağımızı asacaktık, balkonun sahibi bize müsaade etmemişti. Gerçekten söylüyorum, gece yağmur yağıyor siğim siğim, biz kurucu il ve ilçe teşkilatı olarak il binamızın önünde Genel Başkanımızın konuşacağı alana bayrağımızı asmak istemiştik. Parti binamızın karşısında balkonu olan vatandaş bayrak asmamıza izin vermemişti. O günden bu günlere geldik. Allah’ın bu günlere şükür. Kararlıyız, iktidar olacağız. Ben her zaman, her yerde şunu söylüyorum; bir siyasi partinin hedefi olmalı, nasıl ki bir esnaf ticarethanesini kazanmak için açıyorsa zarar etmemek, kar etmek için açıyorsa siyasi partiler de kazanmak için teşkilatlarını kurar. Kaybetmeye yönelik bir projesi programı olmaz. Biz Afyon’da 32 ay önce göreve geldiğimizde bir şey demiştik. Demiştik ki; yapılacak ilk seçimde Afyonkarahisar’da en az yüzde 50 oy demiştik. Bunun bir alt yapısı vardı. Bunu ben söylüyordum. Siyasi sicilimde başarısızlığı olmayan, dimdik yürüyen kardeşiniz söylüyordu. Bunu burada söylüyorum, en az yüzde 50 oyu geçtik. En az 3 vekil demiştim. 6 vekil listelerimizden sıraya girecek. 3 vekil yetmiyor. 6 vekili de İYİ Parti çıkaracak. Neden olmasın? Olmayacağına inananlar bizimle yürümesinler. Hedefe varmak için her şeyi yapıyoruz. Yapmaya devam edeceğiz. En az 3 vekilin 6’sına birden talibiz. Afyonkarahisar’da ben bunu görüyorum. Afyonkarahisarlıların gözündeki parıltıyı görüyorum. Gümbür gümbür geliyoruz Allah’ın izniyle. Bundan şüpheniz olmasın. 81 il içinde son 10 günde Türkiye’de oyunu artıran Afyonkarahisar İYİ Parti’dir. Bunu unutmayın. Hiç tasalanmayın. Allah’ın izniyle, kararlılığımızla, gücümüzle, birlik beraberlik içinde biz Türkiye şampiyonu olacağız. İYİ Parti’ye en yüksek oyu Afyonkarahisar’dan göndereceğiz. En yüksek vekili Afyonkarahisar’dan göndereceğiz. Oy oranı olarak da Türkiye şampiyonu olacağız. Seçim sonuçları açıldığı gün Türkiye’de yüzde 30 aldıysa Afyon’da yüzde 35-40-50 alacak. Türkiye şampiyonunun arkasında yürüyecek teşkilatsınız. Birbirinizden güç alın, birbirinize inanın, güvenin. Allah’ın izniyle sefer bizden, zafer Allah’tan.”

İl Başkanı Mısırlıoğlu’nun ardından milletvekili aday adayları da birer konuşma yaparak seçimlerde iktidara emin adımlarla yürüdüklerini ve kendilerine olan güveni boşa çıkarmayacaklarını söyledi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.