AK Parti milletvekilleri Spor Bakanı Bak ile buluştu

AK Parti Afyonkarahisar milletvekilleri Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı ziyaret etti. Heybesi dolu dönen milletvekilleri, Bakan Bak ile birçok konuda da görüş alışverişinde bulundu.

Spor Yayın: 24 Ekim 2023 - Salı - Güncelleme: 24.10.2023 16:06:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 56 sn.
136 okunma
Takip EtGoogle News

AK Parti Afyonkarahisar milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı ziyaret etti. Ellerinde Afyonkarahisar’ın ihtiyaçlarının olduğu bir dosyayla giden heyet talepleri iletti, devam eden projeler hakkında bilgi verdi.

 

Şehrin spor yatırımlarını konuştular

Milletvekilleri yaptıkları ortak açıklamada; Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Osman Aşkın Bak'ı hep birlikte ele ele vererek ziyaret edip, Afyonkarahisar’ın gençliği ve sporu hakkında verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini kaydettiler. Milletvekilleri önümüzdeki dönemde gerçekleştirilecek olan ulusal ve uluslararası projeler hakkında fikir alışverişinde bulunarak alınan Uluslararası başarılar ve milli sporculara destek ile ilgili görüşme yaptıklarını ifade ettiler. Afyonkarahisar’da yapılacak kamplar, yapılan ve devam eden spor yatırımları gibi birçok konunun görüşüldüğü ziyaret, hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.