Filede Şampiyon Sülün Balı-Mubahat Açıkgözoğlu Ortaokulu

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Yıldız Kızlar Voleybol Müsabakaları sona erdi. Müsabakalarda Yıldızı Sülün Balı-Mubahat Açıkgözoğlu Ortaokulu şampiyon oldu.

Spor Yayın: 17 Aralık 2023 - Pazar - Güncelleme: 17.12.2023 00:51:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 3 dk.
161 okunma
Takip EtGoogle News

Müsabakalar,21 Kasım 2023 tarihinde başladı. Afyonkarahisar il genelinde A,B,C,D,E,F,Dinar olmak üzere 7 grupta yapılan müsabakalar, çekişmeli ve heyecanlı geçen maçlara sahne oldu.
C grubunda mücadele eden Sülün Balı-Mubahat Açıkgözoğlu Ortaokulu yaptığı tüm maçları kazanarak çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde ve yarı finalde rakiplerine hiç set vermeyen Sülün takımı finalde Neriman İbrahim Küçükkurt Ortaokulu (NİKO) ile karşılaştı. 
Finali Sülün 3-2 kazandı
Final müsabakası Prof Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonunda yapıldı. Sülün takımı ilk 2 seti aldıktan sonra NİKO 2 seti de alarak beraberliği yakaladı. Şampiyon olmak isteyen her iki takımda ellerinden gelen her şeyi yaptı. Çok çekişmeli geçen mücadelenin ardından Sülün takımı son seti 15-8 alarak şampiyonluğunu ilan etti. 
Yapılan müsabakalar sonucunda 2023/2024 sezonunun şampiyonu Sülün Balı-Mubahat Açıkgözoğlu Ortaokulu olurken, Neriman İbrahim Küçükkurt Ortaokulu ikinci, Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu üçüncü ve Özel Afyon İstek Ortaokulu dördüncü oldu.
Ödül Töreni Düzenlendi
Müsabakaların ardından düzenlenen törende dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verildi. Törene, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Adil Kamberoğlu, Sülün Belediye Başkanı Şükrü Bacak, okul yöneticileri ve sporcular katıldı.
Şampiyon olan Sülün Ortaokulunu tebrik eden Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü spor Şube Müdürü Adil Kamberoğlu, "Okul sporları, gençlerimizin sağlıklı bir şekilde yetişmesi ve sporun her dalında başarılı olmaları için önemli bir fırsattır. Bu müsabakalarda mücadele eden tüm sporcularımızı kutluyorum" dedi.
Sülün Belediye Başkanı Şükrü Bacak ise, "Sülün’ümüzü bu güzel başarıda temsil eden gençlerimize ve antrenörlerimize teşekkür ediyorum. İnşallah bu başarıları önümüzdeki yıllarda da devam ettireceğiz" diye konuştu.
Sülün Ortaokulu aldığı bu başarı ile bölge müsabakalarına katılmaya hak kazandı.
Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak dereceye giren takımlarımızı kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.