Beytullah Karataş: "Büyük Zafer'in manasını hep birlikte yaşayacağız."

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş, parti teşkilatlarının Zafer Haftası’nda düzenlenecek tüm etkinliklere katılarak zaferin ruhunu, manasını ve coşkusunu hep birlikte yaşayacaklarını ifade etti.

Gündem Yayın: 25 Ağustos 2023 - Cuma - Güncelleme: 25.08.2023 14:59:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
132 okunma
Takip EtGoogle News

Karataş’ın açıklaması şu şekilde;
"Tüm olumsuzluklara ve imkansızlıklara rağmen, kahraman ecdadımızın uzun yıllar boyunca azim ve fedakârlıkla verdiği İstiklal Mücadelemizin nihai zaferle sonuçlandığı Büyük Taarruzun 101. yılını idrak ediyoruz. Tam bir asrı geride bırakan bir zaferden bahsediyoruz...

Tarih boyunca milletimiz, nice zorlu badireleri birlikte aşmış; her zaman bir ve beraber olarak mücadele etmesini bilmiştir. 30 Ağustos Zaferi de, bu destansı mücadele ruhunun ve zaferin olmazsa olmazlarından beraber hareket edebilme anlayışının en güzel örneklerinden birisidir. 

Emperyalist saldırılara karşı yekvücut olan aziz milletimiz, bu toprakları bir kez daha vatan kılmasını bilmiş ve ardından da bu zaferi Türkiye Cumhuriyeti ile taçlandırmıştır. Bugün bize düşen ise; aynı azim ve kararlılıkla ülkemize hep birlikte sahip çıkmaktır! İnanıyoruz ki, verilen büyük mücadelelerden ve geride bıraktığımız 101 yıldan gerekli tüm dersleri çıkararak; Cumhuriyet'in 2. yüzyılına yaraşır bir iklimi tesis edecek, umutla ve kararlılıkla "Hep Birlikte Güzel Yarınlara" yol alacağız. 

Saadet Partisi teşkilatları olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da Zafer’in 101. Yılında gerçekleştirilecek etkinliklere katılarak Zafer’in ruhunu, manasını ve coşkusunu hep birlikte yaşayacağız.

Bu inançla; Afyonkarahisar’ın düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümünü ve aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı tebrik ediyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bizlere armağan eden İstiklal Mücadelemizin yiğit kahramanları ile tüm şehit ve gazilerimizi şükranla yâd ediyoruz.’’

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.