Hakan Şeref Olgun: “Halkın içine girin sıkıntıları görün”

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, iktidar parti milletvekillerine seslenerek, “Halkın sıkıntıları hat safhada. Halkın içine girin sıkıntıları görün” dedi.

Gündem Yayın: 21 Ağustos 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 21.08.2023 00:08:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 3 dk.
130 okunma
Takip EtGoogle News

İscehisar İlçe Teşkilatını ziyaret eden Milletvekili Olgun, bölgedeki mermer işvereninin de işçisinin de günlük gelen zamlardan mustarip olduğunu söyledi.

Geçirdiği operasyon nedeniyle hastane sonrası evinde dinlenen İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Uysal’a geçmiş olsun ziyareti gerçekleştiren Olgun, Başkan Uysal ve ailesi ile bir süre sohbet etti.

 

ROTAMIZ NET PUSULAMIZ MİLLET

‘Rotamız net, pusulamız millet’ sloganıyla parti olarak milletin yanında olduklarını dile getiren İYİ Parti Milletvekili Hakan Şeref Olgun, düğünlerine katılamadığı kişilerin evlerini de tek tek ziyaret ederek, mutluluklarını paylaştı.

 

TMO’NUN GÖSTERMELİK RANDEVUSU

Her gittiği yerde çiftçilerin TMO tarafından verilmeyen randevu sisteminden şikayet aldığını belirten Milletvekili Olgun, “Çobanlar ve Çay ilçemizdeki çiftçilerimiz TMO randevularından şikayetçi. Ofisler hububatınızı alırım ama randevu ile alırım diye vatandaşımızla oyun oynuyor. Çünkü çiftçimiz randevu alamıyor. Çiftçimiz düğününü yapacak, kooperatife borcunu ödeyecek, bankalara olan kredi borcunu ödeyecek ama hububatını satamıyor. Randevu 2 ay sonra alınıyor ama çiftçimizin bu süreyi bekleyecek tahammülü yok. Onun için hükümetin açıkladığı fiyatın altında hububatını satmak zorunda kalıyor. Bugünkü ziyaretimizde gördük ki özel sektör de hububat alımını durdurmuş. Aldıklarını koyacak yer bulamayan tüccar alımı durdurmuş” dedi.

 

KİRAZ ÜRETİCİSİ SEFİLLERİ OYNUYOR

Sultandağı ilçesinde Esnaf ve Ziraat Odasını ziyaret eden İYİ Parti Milletvekili Hakan Şeref Olgun, kiraz üreticisinin sefilleri oynadığına dikkat çekti.

Olgun; “Sultandağı bölgemizde başından beri söylüyoruz kiraz üreticisi sefil durumda. Oturduk kiraz üreticileri ile hesap yaptık. Gördük ki aldığı paranın dörtte birini bile cebine koyamamış. Bölge insanımız çok zor durumda” diye konuştu.

 

HALKIN İÇİNE GİRİN

Yaptığı ilçe ziyaretlerini değerlendiren İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, halkın sesi olmaya devam edeceğini söyledi.

İktidara seslenen Milletvekili Olgun; “Bu hayat pahalılığının ve zamların biran önce durması lazım. İktidar yetkililerine, milletvekillerine sesleniyorum; Televizyonlara çıkıp da güzel sözlerle insanlarımızın avutmanın bir anlamı yok. Gelip vatandaşın içine girip vatandaşın sıkıntılarını dinlemesini tavsiye ediyorum. Vatandaşımızın durumu çok kötü. Halkın sıkıntıları hat safhada. Halkın içine girin sıkıntıları görün” dedi.

 

GÖRÜNTÜ

https://we.tl/t-Bx4dqobE2z

FOTOĞRAFLAR

https://we.tl/t-iahSawMtN6

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.