Hakan Şeref Olgun’dan tüm partilere çağrı

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, TBMM Genel Kurulunda tüm partilere çağrıda bulunarak, Sinan Ateş cinayetinin aydınlatılması için “Hadi hep beraber karanlığı aydınlatalım” dedi.

Gündem Yayın: 22 Kasım 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 22.11.2023 01:40:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 48 sn.
138 okunma
Takip EtGoogle News

Milletvekili Olgun yaptığı konuşmasında; “Tam on bir ay dolmak üzere, yaklaşık bir yıl oldu Milliyetçi, Atatürkçü, akademisyen Sinan Ateş’in ulu ortak katledilmesinin üzerinden. Edenin yanına kâr kaldığı değil, güvenilir bir hukuk devleti temenni ediyorum herkes için. Bu ateş üstü toprakla örtülemeyecek bir ateştir, hâlâ azmettiricilerini açığa çıkarmadığınız gibi cinayetin aydınlatılması için Meclis araştırması açılması önergelerini reddettiniz. Hadi hep beraber karanlığı aydınlatalım, gerçek faillerin bulunması için ortak hareket edelim; var mısınız? Yoksa yine inisiyatif almayacak, ezber cümlelerle kınamakla mı yetineceksiniz? Biliyorum ki hiçbir şey yapmayacak, susarak suça ortak olacaksınız. Sessizce unutturmaya çalışsanız da unutmayacağız, unutturmayacağız” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.