İbrahim Yurdunuseven tuğla fabrikalarına ziyaretlerde bulundu

AK Parti İnsan Hakları Başkan Yardımcısı, Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven tuğla fabrikalarında düzenlediği ve Mecidiye Mahallesi’nde düzenlenen Mahalle Buluşmaları programıyla ilgili yazılı bir mesaj yayımladı.

Gündem Yayın: 02 Mayıs 2023 - Salı - Güncelleme: 02.05.2023 15:04:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
89 okunma
Takip EtGoogle News

Yurdunuseven mesajında;

 

EMEKÇİLERİMİZİN YANINDAYIZ

“Afyonkarahisar; yeni şahlanışlara gebe olan 14 Mayıs’ın arefesinde düzenlediğimiz ziyaretlerde bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Gittiğimiz her kapı, elini sıktığımız her hemşehrimiz ayrı bir muhabbet ve sevgiyle bizleri karşılıyor. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü vesilesiyle ziyaret ettiğimiz tuğla fabrikalarında emekçi kardeşlerimizle bir araya geldik. Türkiye Yüzyılı’nı, 14 Mayıs zaferinin ardından hedeflediklerimiz anlattık.Kendilerinin taleplerini dinledik. Emekçilerimiz 20 yıldır yanlarında olan AK Parti’mizin ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduklarını birkez daha bizlere ilettiler. Bir kez daha bizlere göstermiş oldukları teveccüh dolayısıyla tüm emekçilerimize teşekkür ediyor bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da yanlarında olacağımızı bildirmek istiyorum.

 

GELECEĞE İNANMAYANLARLA TARİH YAZILMAZ

“Her zaman övündüğümüz, gurur duyduğumuz hemşehrilerimizin bu ilgi ve sevgisi; AK Parti ile kavuşulan,  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile gerçek olan asırlık hayaller dolayısıyladır. Biz yalnız bu millete inanarak, bu milletin geleceğine inanarak bu yola çıktık. Bu inançla Davos’ta “One Munite”, bu inançla Birleşmiş Milletler’de “Dünya 5’ten Büyüktür” dedik. Yine aynı sevgiyle bizleri karşılayan Mecidiye Mahallesi vatandaşlarımızla Mahalle Buluşmaları programında hemhal olduk. Hangi hayallerle yola çıktığımızı, gerçekleştirdiklerimizi ve gerçekleştireceklerimizi anlattık. Biz biliyoruz ki; Güçlü ülkeler, güçlü liderlerle varolur. Bizleri aynı muhabbet ve heyecanla karşılayan hemşehrilerimize yürekten teşekkür ediyorum.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.