İletişim sektöründe ortak iş birliği adına büyük buluşma

TİBFED Genel Başkanı Şen ve ekibi, 1962 yılından beri faaliyet gösteren Türkiye Haber-İş Sendikası’nın uzun yıllardır genel başkanlığını yapan Veli Solak tarafından karşılandı.

Gündem Yayın: 31 Ağustos 2023 - Perşembe - Güncelleme: 31.08.2023 14:55:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
147 okunma
Takip EtGoogle News

Sendikanın genel merkez binasında gerçekleşen görüşme yaklaşık 3 saat sürdü. Toplantıya ayrıca Çözüm Belgelendirme Yönetim Kurulu Başkanı Ali Döngel ve Ahi Belgelendirme Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Döngel de katıldı.

Görüşmede 6356 Sayılı Sendikalar ve Toplu İş Sözleşmesi Kanunu’nun İşkolları Yönetmeliği’ne göre faaliyet alanı iletişim olan Türkiye Haber-İş Sendikası ile sektörün tek temsilcisi İletişim ve Bilişim Federasyonu arasındaki ortak iş birliği ve dayanışma konuları ele alınırken, iletişim sektörüne ait sorunlar ve çözüm önerileri konuşuldu.

Samimi bir havada geçen toplantıda her iki kuruma mensup üyelerin hak ve menfaatlerinin korunması adına dayanışma sözü verilirken iletişim ve bilişim sektörünün itibar kazanması ve sorunlarının giderilmesi için ortak kararlar alındı.

Ayrıca sektördeki mesleki kalitenin artması amacı ile düzenlenecek eğitimler ve eğitim sonunda verilecek Mesleki Yeterlilik Belgeleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu

Sayıları 170 bini bulan cep telefon satıcısı esnafı ve iş insanlarını tek çatı altında toplayan İletişim ve Bilişim Federasyonu’nun kurulmasından dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Solak’a gösterdiği sıcak ilgi ve misafirperverliğinden dolayı TİBFED Genel Başkanı Şen tarafından teşekkür edildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.