İş insanlarından MEM'e ziyaret

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın Eğitim Kurumlarını temsil eden 33 meslek komitesi üyesi, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci ve Özel Öğretim Kurumları Şube Müdürü Mevlüt Çınar’ı makamında ziyaret etti.

Eğitim Yayın: 10 Kasım 2023 - Cuma - Güncelleme: 10.11.2023 16:42:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 59 sn.
60 okunma
Takip EtGoogle News

Son yıllarda sanayileşme anlamında ciddi oranda gelişim sağlayan Afyonkarahisar’da iş insanlarının ihtiyacı olan teknik eleman ve ara eleman ihtiyacı özel eğitim kurumlarının üst seviye teknolojilerle donatılan atölyelerde eğitim alan öğrencilerle giderilmesi konusunda da başarılı sonuçlar elde edildi.

Afyonkarahisar’da hizmet veren Özel okul, Sürücü kursu, Rehabilitasyon merkezi, Özel öğretim kursları ve tüm özel öğretim kurumlarını temsilen Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim Komitesi üyeleri ziyaretlerde bulundu.

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın eğitim kurumlarını temsil eden 33. Meslek Komitesi Üyesi Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi ve Özel Öğretim Kurumları Şube Müdürü Mevlüt Çınar ‘ı ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Özel Eğitim Kurumlarının Afyonkarahisar’da eğitim öğretimde ortaya koydukları başarılar ve başarıyı getiren uygulamalar değerlendirilirken özel eğitim kurumlarının yaşadığı sorunlar da ele alındı. >>Mustafa KILINÇ

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.