İYİ Parti'den Türk bayraklarıyla birlik mesajı

İYİ Parti'den Terör Saldırılarına Karşı Ortak Tutum: Türk Bayrakları İl Ve İlçe Başkanlıklarında Dalgalanıyor.

Gündem Yayın: 26 Aralık 2023 - Salı - Güncelleme: 26.12.2023 18:05:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 58 sn.
154 okunma
Takip EtGoogle News

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu yaptığı açıklamada, “Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Irak'ın kuzeyinde yürüttüğü Pençe-Kilit Harekâtı sırasında meydana gelen hain PKK saldırılarında maalesef 12 evladımız şehit düşmüş, birçok askerimiz yaralanmıştır. Milletçe bu acı verici kayıplar yüreklerimizi yakarken, ülke olarak yaşanan trajedi karşısında sağduyulu bir tavır sergilemek, provokasyonlara kapılmadan birlik ve beraberliği korumak büyük önem taşımaktadır.
İYİ Parti, bu elim hadiseler karşısındaki duruşunu, Genel Başkan Meral Akşener öncülüğünde ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki İYİ Parti Grubu aracılığıyla dile getirmiştir. Parti, gerekli hassasiyeti göstererek, bütün il ve ilçe başkanlıklarında Türk Bayrağı'nın gururla dalgalanması kararı almıştır. Bu karar, milli birlik ve beraberliğe verilen önemi ve teröre karşı tek yürek olunması gerektiğini vurgulamakta, örgütün hain saldırılarını şiddetle kınamaktadır” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.