Mehmet Zeybek, afetzedeleri ziyaret etmeye devam ediyor

Mehmet Zeybek deprem bölgelerinden kente gelen depremzedelerin kaldığı Yaylabağı beldesindeki otel ve devremülkleri ziyaret ederek, onların yanlarında olmaya devam ediyor.

Gündem Yayın: 04 Mart 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 04.03.2023 22:33:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
91 okunma
Takip EtGoogle News

Burada depremzede vatandaşlarla görüşen Başkanımız bir kez daha ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletti. İhtiyaçları olup olmadığını sordu, sohbet ederek destek mesajı verdi. Şehrimizde misafir ettiğimiz depremden etkilenen çocuklarla da yakından ilgilenen Başkanımız oyuncak ve çeşitli hediyeler dağıttı.

Ziyarette Başkanımız Mehmet Zeybek, Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı devletin tüm imkânları ile seferber olduğunu bu şefkat elinin yaraları saracağını ifade ederek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Depremin etkilerinin en aza indirilmesi için destekleyici çalışmaların devam edildiğine dikkat çekerek, yanınızdayız mesajı verildi.

 

AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ, MİSAFİR DEPREMZEDELERİN YANINDA

Zeybek Başkan; dayanışma, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, “Kentimizde misafir ettiğimiz vatandaşlarımızı ziyaret ederek, hem destek olduk hem de taleplerini dinledik. Onların huzuru ve rahatı bizler için önemli. Afet bölgelerinden gelen ailelerin ve kardeşlerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.