Mehmet Zeybek, basın mensuplarına yatırımları gezdirdi

Afyonkarahisar’ımıza yaptığı kalıcı yatırımlarla konuşulan Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, şehrimizde görev yapan basın mensuplarıyla yatırımları gezerek bilgiler verdi.

Gündem Yayın: 02 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 02.11.2023 21:30:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 3 dk.
98 okunma
Takip EtGoogle News

Halkımızın teveccühüyle 2019 yılının Mart ayında gerçekleştirilen yerel seçimlerde Afyonkarahisar Belediye Başkanlığına seçilen Başkanımız Mehmet Zeybek, 4 yılı aşkın sürede hayata geçirdiği ve çalışmalarına başladığı projeleri basın mensuplarıyla birlikte inceledi.

Ziyaretlere Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt, yönetim kurulu üyeleri, gazete imtiyaz sahipleri, ulusal basın temsilcileri, radyo ve internet haber sitesi temsilcileri, Başkan Yardımcımız Benol Kaplan ve birim müdürlerimiz eşlik etti.

Başkanımız Mehmet Zeybek Kadınana Caddesi asfalt kaldırım çalışmaları, Necmettin Erbakan Kapalı Spor Salonu, Halk Ekmek Fabrikası, Garnizon Millet Bahçesi, Gastronomi Sokağı, Yoncaaltı Çarşı ve Kapalı Otopark, Muharrem Kasapoğlu Olimpik Yüzme Havuzu, Saraydüzü Kamp Merkezi, AKM (Evlendirme Dairesi) ve Millet Kütüphanesi gibi önemli yatırımları basın mensuplarıyla birlikte tek tek gezdi. Zeybek Başkan, belediye olarak göreve geldikleri günden bu yana gerek belediye bütçesiyle, gerek devlet desteğiyle ve gerekse de hibe yoluyla toplam 3 milyar TL değerinde bir yatırımı şehrimize kazandırdıklarını söyledi.

 

AFYONKARAHİSARIMIZA 70'İN ÜZERİNDE PROJE 3 MİLYAR DEĞERİNDE YATIRIM

Gezi ardından basın mensuplarımızın sorularını yanıtlayan Başkanımız açıklamalarda bulundu. Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, şehrimize 70’in üzerinde 3 milyar TL değerinde yatırım yaptıklarını belirterek; “ Belediye olarak yapmış olduğumuz yatırımları yerinde inceleyip istişare edelim istedik. Ev sahibi olarak yatırımlarımızı basın mensuplarımıza anlattık. Tüm çalışmalarımız Afyonkarahisar’ımıza hayırlı olsun. Şehrimizi güzelleştirmeye tarihi yapılarımızı ön plana çıkarmaya gayret sarf ediyoruz. Seçimler sırasında 37 proje sözü vermiştik. 37 projenin 34’ünü bitirdik. Bunun yanında söz vermediğimiz 40’ın üzerinde projeyi de hayata geçirdik. Örneğin biraz önce incelemiş olduğumuz Saraydüzü Kamp Merkezi sözümüz değildi. Olimpik Yüzme Havuzu, Sahipata Kapalı Spor Salonu, Türkiye’nin en modern Atlı Spor Tesisi, Yoncaaltı Çarşı ve Kapalı Otopark, Paşa Camii, kavşak çalışmalarımız vaat etmediğimiz ama Afyonkarahisar’ımıza kazandırdığımız eserlerden sadece bazıları.  Baktığımızda 3 milyarlık yatırım tutarımız var. Yatırımlarımızı uygulamış olduğumuz tasarruf tedbirleri ve İller Bankasından gelen ödeneklerimizi verimli kullanarak gerçekleştirdik. Mali disiplin ve öz kaynaklarımız ile oluşturduğumuz bütçe şehrimize yatırım olarak döndü. Belediyemizin hiç borcu yok şu anda. Bu şehri seviyoruz ve bu şehir için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Yaptığımız yatırımlar şehrimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. Yatırımları inceleme gezisi basın mensupları ve Başkanımızın toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.