Mehmet Zeybek mahalle ziyaretlerini sürdürüyor

Mahallelerin ve mahalle sakinlerinin sıkıntılarını birinci ağızdan öğrenmek ve bu doğrultuda çözümler üretmek için ziyaretlerini sürdüren Başkanımız Mehmet Zeybek Zafer Mahallesi’ni ziyaret etti.

Gündem Yayın: 06 Mayıs 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 06.05.2023 16:14:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
97 okunma
Takip EtGoogle News

Zeybek Başkan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Başkan Yardımcımız Barış Dal ve daire müdürleri ile birlikte mahalle muhtarı İsmail Gökhan Buğa ve vatandaşlarımızla bir araya geldi. Hemşehrileri ile sohbet ederek, Muhtar Buğa’dan talep ve önerileri aldı. Çalışmaları yerinde inceledi.

Zeybek Başkan, vatandaşların sıkıntılarını ve isteklerini dinleyip sorunların çözüm üretilerek en kısa zamanda giderileceğini belirtti. Mahalle sakinleri ise sorunlarını birebir aktarabildikleri için memnuniyetlerini dile getirip, yapılan çalışmalar ve hizmetleri için teşekkür etti.

 

HEDEF DAHA GÜZEL BİR AFYON

Başkanımız, "Gayemiz göreve geldiğimiz günden beri daha güzel bir Afyon için çalışmak. Her bir hemşehrimizin yüzü gülsün diye ilk günkü heyecan ve aşkla gece gündüz demeden gayretle çalışmaya devam edeceğiz. Ziyaretlerimizde bizi coşku ile ağırlayan tüm hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun" diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.