Mehmet Zeybek oyunu kullandı

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek oyunu kullandı.

Gündem Yayın: 15 Mayıs 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 15.05.2023 15:29:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
88 okunma
Takip EtGoogle News

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, 13. Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu Gedik Ahmet Paşa İlkokulu’nda kullandı. Zeybek Başkan, eşi Sevim Zeybek ile birlikte saat 10.30’da Marulcu Mahallesinde bulunan Gedik Ahmet Paşa İlkokuluna geldi. 1158 No’lu sandıkta, eşi ile birlikte oy kullanan Başkanımız, hayırlı olması dileğinde bulundu. Başkanımız, oy kullanma işleminin ardından sandıkları da gezdi. Görevlilere kolaylıklar dilerken, oy kullanmak için orada bulunan hemşehrileri ile de sohbet etti.

 

HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Oyunu kullandıktan sonra açıklama yapan Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek; “Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Zor bir seçim atmosferi yaşandı. Çok şükür kazasız belasız atlatıldı. Hiçbir gerginlik olmadı. Kavga gürültü olmadı. Bu bizim insanımızın duyarlı olmasından dolayı böyle bir kampanya yürütüldü. Çok şükür bugün de oylarımızı kullanıyoruz. Mazlum coğrafyanın geleceği açısından, Türk dünyasının geleceği açısından bu seçimin öneminin farkındayız. İnsanımız farkında. Seçim kampanyası boyunca dolaştığımız her yerde insanımızın ne kadar duyarlı olduğunun farkındaydık. İnsanlar akın akın Sayın Cumhurbaşkanımıza destek olacaklarını ifade ettiler. Sayın Cumhurbaşkanımızın yapmış olduğu mitinglerde de meydanlarda da bunu birebir gösterdiler. Millet dürüstlükten, doğruluktan, ülkenin bölünmez bütünlüğünden yana oylarını kullandı. Oylarını kullanıyorlar. Cenab-ı Hak Sayın Cumhurbaşkanımızın yardımcısı olsun diyorum. Seçimlerin tüm ülkemize, Türk dünyasına ve mazlum coğrafyaya hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.