MHP Bolvadin İlçe Başkanlığına Mahmut Kızıltoprak seçildi

Milliyetçi Hareket Partisi, ilçe kongrelerinin dördüncüsü Bolvadin’de gerçekleşti.

Siyaset Yayın: 14 Ağustos 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 14.08.2023 20:09:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
134 okunma
Takip EtGoogle News

Bolvadin 14. Olağan Kongresine Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Ahmet Kahveci, Başkan Vekili Doğan Şimşek, Başkan Yardımcıları Ahmet Özköse, Recep Yaman ve İl Sekreteri Beytullah Bostancı ile birlikte çok sayıda partili katıldı.
 
TEK LİSTE İLE SEÇİME GİDİLDİ
Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan kongre divan heyetinin seçilmesiyle devam etti. Kongrenin Divan Başkanlığını ise MHP Afyonkarahisar il Başkanı Ahmet Kahveci yaptı. Kongre de ilk olarak MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin kongrelere gönderdiği mesajı okundu. Faaliyet ve mali raporunun okunmasından sonra yapılan konuşmaların ardından seçime geçildi. Yapılan seçime tek liste ile  giren Mahmut KIZILTOPRAK ve ekibi oyların tamamını alarak Bolvadin MHP İlçe Başkanı seçildi. Kızıltoprak’ın listesinde şu isimler yer aldı:

Mahmut KIZILTOPRAK (Başkan)
Ahmet GEMİCİ
Ertuğrul SEVİM
İsa KUMRAL
Raif KEÇECİ
Ali İhsan BIYIKLI
Elif GÜÇLÜ
Osman Gazi ŞARLAK
Fevzi KARAGÖZ
Halil AKKOYUN
Mehmet KOYUNCU
Hakan KARAGÜVEN
Şakir Bozkurt GÖZALAN
Hikmet ALTUNAY
Murat KUMRAL

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.