Milletvekili Dr. Aslan ilçe ilçe köy köy vatandaşları dinliyor

AK Parti Afyonkarahisar milletvekili Dr. Hasan Arslan hafta sonunu ilçelerde geçirdi. İlçelerde esnaf ve köy ziyaretleri yapan Arslan “Biz, seçimin hemen akabinde sahaya inerek yeniden seçim varmışcasına çalışan ekibin bir parçasıyız” dedi.

Gündem Yayın: 05 Kasım 2023 - Pazar - Güncelleme: 05.11.2023 21:35:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 3 dk.
146 okunma
Takip EtGoogle News

AK Parti Afyonkarahisar milletvekili Dr. Hasan Arslan hafta sonu ilçelerdeydi. İlk olarak Bayat ilçesini ziyaret eden Arslan burada doğalgaz konusunda soru yönelten vatandaşlara bu ay ilk kazmanın vurulacağı müjdesini verdi. Ardından Çay ilçesine geçerek burada yapılan yatırımları yerinde inceleyen milletvekili Arslan daha sonra Sandıklı ilçesinde esnaf ziyareti yaptı. İlçedeki esnaf ziyaretinin ardından ilçeye bağlı Dutağaç, Bektaş, Akin ve Reşadiye köylerini ziyaret eden milletvekili Arslan köy muhtarları ve köy sakinleri ile bir araya geldi. Arslan’a ziyaretlerinde İl yönetim kurulu üyesi Mehmet Kumartaşlı, ilçe başkanları ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye başkanları ve il genel meclis üyeleri eşlik etti. 

 

İlçe ilçe köy köy ziyaret etti

Ziyaretlerin akabinde bir açıklama yapan milletvekili Arslan, “Bu hafta ilk olarak Bayat ilçemizi ziyaret edip pazar esnafımızla bir araya geldik. Hayırlı ve bereketli kazançlar diledik. Tabii ki Bayat’ın en elzem konusu doğalgaz. Bu konuda vatandaşlarımızın ‘ne zaman başlayacak’ sorusunu yanıtladık. İnşallah Kasım ayı içerisinde ilk kazma vurulacak. Tabi burada ilçe kaymakamımızı ziyaret ettik. Bayat’ın ardından Çay ilçemizi ziyaret ettik. Burada belediye başkanımızın vaatleri arasında yer alan yatırım ve projeleri yerinde inceledik. AK Parti’nin bütün neferleri nerede ne söz vermişse o 5 yıl süre içerisinde tamamlayarak aziz milletimizin hizmetine sunmuştur. Bundam sonra da böyle olacaktır. Daha sonra Sandıklı ilçemizi ziyaret ederek esnaflarımız da bir araya geldik. Kapı kapı bütün esnaflarımızı gezmeye ziyaret etmeye çalıştık. Esnaflarımızın talep ve önerilerini dinledik.. Daha sonra da sırasıyla ilk olarak Dutağaç, Bektaş ve Akin köyülerimizi ziyaret ettik. Akin köyümüzde bulunan doğal soğutma depolarını inceledik. Son olarak da Reşadiye köyümüzde vatandaşlarımızla buluştuk. Biz seçimin hemen akabinde sahaya inerek yeniden seçim varmışçasına çalışan ekibin bir parçasıyız. Ak davanın çatısı altında bulunan bir sandık görevlisi ne ise milletvekili de aynıdır. Herkes canhıraç çalışır ve seçim günü heybelerindekileri dökerler. Bu Allah’ın izniyle hep bereketli olmuştur. İnşallah bundan sonra da öyle olacaktır” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.