Milletvekili Yurdunuseven, Yeşil OSB'nin son durumunu inceledi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven’i TBMM’de ziyaret eden Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, İl Genel Meclis üyesi Veysel Tekeli ve Afyonkarahisar 2. OSB Müdürü Süreyya Osman İnanır Yeşil OSB’nin son durumunu inceledi.

Gündem Yayın: 01 Aralık 2023 - Cuma - Güncelleme: 01.12.2023 16:01:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
90 okunma
Takip EtGoogle News

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven’i TBMM’de ziyaret eden Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, İl Genel Meclis üyesi Veysel Tekeli ve Afyonkarahisar 2. OSB Müdürü Süreyya Osman İnanır Yeşil OSB’de gelinen son nokta hakkında bilgiler aktardı.
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven’in yakından takip ettiği ve projesiyle bizzat ilgilendiği Afyonkarahisar 2. Organize Sanayi Bölgesi Yeşil OSB’de son düzlüğe gelindi. Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, Sinanpaşa İl Genel Meclis üyesi Veysel Tekeli ve Afyonkarahisar 2. OSB Müdürümüz Süreyya Osman İnanır Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven’i Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ziyaret etti. 
Proje üzerinde inceleme yapan Milletvekili Yurdunuseven, ilimize kazandırılan Türkiye’nin ilk Yeşil OSB’sin hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Afyonkarahisarımızın üretiminin artması, ihracatımızın daha da ileriye taşınması için Organize Sanayi Bölgelerimizi önemsiyoruz. Bu bağlamda 2. OSB yönetimi ile bir araya geldi. Şuanda 8 büyük firmanın Yeşil OSB’ye ön tahsisleri yapıldı. Altyapı ve doğalgaz çalışmaları da en kısa sürede başlayacak. İlimize hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu. 
. Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, Sinanpaşa İl Genel Meclis üyesi Veysel Tekeli ve Afyonkarahisar 2. OSB Müdürümüz Süreyya Osman İnanır; Milletvekili İbrahim Yurdunuseven’e Yeşil OSB’nin ilimize kazandırılmasındaki desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.