Muammer Işıklı kendisi hakkındaki iddialara cevap verdi

Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı, belediyede çalışan bir memurun hakkındaki iddialarını yalanladı.

Gündem Yayın: 13 Eylül 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 13.09.2023 16:54:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 51 sn.
143 okunma
Takip EtGoogle News

Başkan Işıklı "Emekliliği gelmiş personel, işe girişinde de usülsüzlükler var. Hakkımda iftira atıyor" dedi.

 

Işıklı, açıklamasında "Benim için sıkıntı yok, bana iftara atılıyor,  alnım açık, verilemeyecek hesabım yok, personel iddialarını ispatlasın, bana verilen borcu faiziyle birlikte geri ödedim ve bununda makbuzu var elimde. Altın üzerinden aldığım borcu geri verdim. Kendisinin emekliliği geldi ben emekli olmasını istedim ama o olmadı. Bunlar bu yüzden yaşanıyor. Kendisinin işe girişinde de usulsüzlük var lise mezunu olmadığı halde zamanında işe girmiş. Benim için sıkıntı yok, seçim öncesi böyle iddiaların gündeme getirilmesi rastlantı değil, ben gayet rahatım, işimiz vatandaşa hizmet etmek” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.