Muhammet Mısırlıoğlu, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gündem Yayın: 30 Aralık 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 30.12.2023 23:53:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
87 okunma
Takip EtGoogle News

 İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu’nun yeni yıl mesajı:

 

Sevinçleriyle, hüzünleriyle 2023 yılını geride bırakırken, beklentiler ve umutlarla yeni bir yıla girmenin heyecanını ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Öncelikle, 2024 yılının Afyonkarahisar’ımıza, Ülkemize ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini, yeryüzünde barışa, dostluğa, dayanışmaya vesile olmasını diliyorum.

Yeni yılın, önceki yıllardan daha bereketli daha huzurlu ve mutluluk içinde geçmesi, güzellikleriyle unutulmayacak bir yıl olması en büyük temennimizdir. Umutlarımız, beklentilerimiz ve ulaşmak için çaba gösterdiğimiz hedeflerimiz, gelecekle aramızda en güçlü bağdır. Geleceğe olan umudumuzu ve inancımızı yitirmemeli, daha iyiye ulaşmak için daha çok çaba göstermeliyiz.

Yaptığımız her işte olduğu gibi, geride kalan bir yılın da muhasebesini yaparken 2024 yılının en iyi şekilde geçmesi için hangi adımları atmamız gerektiğini düşünmeli, zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmeliyiz.

Bu vesile ile, 2024 yılının Ülkemize, Milletimize ve tüm insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni eder, Tüm halkımızın yeni yılını kutlar,  sevgi ve saygılarımı sunarım.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.