Nihat Sarı, 15 Temmuz Demokrasi Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, 15 Temmuz Demokrasi Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gündem Yayın: 15 Temmuz 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 15.07.2023 03:33:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 3 dk.
87 okunma
Takip EtGoogle News

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 7. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
15 Temmuz 2016 günü Aziz Türk Milletimizin bir kez daha şanlı duruşunu sergilediğini ifade eden Belediye Başkanımız Nihat Sarı yayımladığı mesajında; “Devletine karşı düzenlenen bu alçak darbe girişiminde Kahraman Türk Milletimiz devletin bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü uğruna tankların altında yatabilecek kadar kendini ortaya koymuş ve Türkiye Cumhuriyeti’nde yeni bir destanın yazılmasını sağlamıştır. 15 Temmuz 2016 gecesi asker elbisesi giymiş teröristlerin uçaklar, helikopterler, tanklar ve silahlarla devletimize ve milletimize haince saldırmışlardır.
Dünya tarihinde ilk defa bir parlamento, savaş uçaklarının hedefi olmuştur. Hain terör örgütü FETÖ’nün o gece yaptığı bu hain saldırı, asil milletin devleti uğruna mücadele azmini çok daha fazla artırmış, sokaklara çıkılarak gösterilen büyük direnişle tarihimizin en görkemli destanlarından biri yaşanmıştır. Demokrasi adına gösterdiği kararlı duruşu ve kendilerine uzatılan silahlara karşı canını hiç düşünmeden siper eden, kahraman Türk milletimiz korkusuz tavrı sayesinde hainleri püskürtmüştür.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Bilge Lider Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin o hain gecede kararlı ve dik duruşlarıyla Tüm Dünyaya gereken mesaj ve gözdağı fazlasıyla verilmiştir.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile hain darbe girişiminin 7’nci yıl dönümü münasebetiyle, ihanet şebekesine karşı meydanlara dökülen Aziz Milletimizi bir kez daha tebrik ediyor, O hain gecede milleti için sokağa çıkarak kendi canını feda eden Dinarlı Demokrasi şehidimiz Şükrü Bayrakçı ve Bayrakçı gibi kahraman Türk evlatlarımızı, Fetö’cü alçakların şehit ettiği 251 kardeşimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize sağlıklı ömürler diliyorum.” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.