Niyazi Ertaş, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkan Niyazi Ertaş, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gündem Yayın: 20 Eylül 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 20.09.2023 15:37:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
113 okunma
Takip EtGoogle News

Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Niyazi Ertaş mesajında, "Büyük bir kahramanlık ve fedakârlıkla vatanımız için canlarını hiçe sayan, milletimizin bağımsızlık ve özgürlüğü uğruna büyük mücadeleler veren gazilerimizin, 19 Eylül Gaziler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum. Afyonkarahisar, tarih boyunca vatan savunmasında önemli bir rol oynamış, birçok kahraman evladını bu uğurda feda etmiştir. Gazilerimiz, milletimizin gönlünde özel bir yere sahip olup, onların fedakârlıkları tarihimize altın harflerle yazılmıştır."

Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Niyazi Ertaş,
"Gelecek Partisi olarak, gazilerimizin ve ailelerinin hak ettikleri değeri görmeleri, yaşamlarını daha iyi koşullarda sürdürmeleri için her zaman yanlarında olacağımızın sözünü veriyoruz. Onların bu toprakları koruma uğruna verdikleri mücadeleyi asla unutmayacağız ve her zaman minnettar olacağız."

Ertaş, mesajını "Gazilerimiz, milletimizin bağrında sonsuz bir sevgi ve saygıyla yaşayacaklardır. 19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle, tüm gazilerimize sağlık, mutluluk ve uzun ömürler diliyorum." sözleriyle tamamladı.

Afyon Haberleri

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.