Niyazi Ertaş: "Huzurlu ve başarılı bir yıl diliyorum."

Afyonkarahisar Gelecek Partisi İl Başkanı Niyazi Ertaş, 2023-2024 yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla öğrencilere, öğretmenlere ve velilere huzurlu ve başarılı bir yıl diledi.

Gündem Yayın: 13 Eylül 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 13.09.2023 16:19:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 47 sn.
110 okunma
Takip EtGoogle News

Ertaş, Rabbim'in tüm öğrencilere zihin açıklığı vermesini temenni etti.
Afyonkarahisar Gelecek Partisi İl Başkanı Niyazi Ertaş, 2023-2024 eğitim öğretim yılının başlaması vesilesiyle bir mesaj yayımlayarak tüm öğrencilere, öğretmenlere ve velilere başarılar diledi. Ertaş, yeni eğitim döneminde öğrencilerin ve eğitim camiasının huzur ve başarı içinde olmasını temenni etti.

Ertaş, yaptığı açıklamada şunları belirtti: "Yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte tüm öğrencilere, öğretmenlere ve velilere sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Bu önemli dönemin sorumluluğudur. Rabbim, tüm yavrularımıza zihin açıklığı ve başarılarla dolu bir yıl nasip etsin."

Ertaş, eğitim-öğretim yılının tüm paydaşları için verimli ve başarılı geçmesi dileğiyle mesajını tamamladı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.