Niyazi Ertaş, Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Niyazi Ertaş, Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gündem Yayın: 23 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 23.11.2023 01:46:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
40 okunma
Takip EtGoogle News

Başkan Ertaş mesajında,” Bir ulusun çağdaş ülkeler düzeyine erişebilmesindeki en önemli etken eğitime büyük önem vermesidir. Milletlerin varlığını sürdürmesi, kalkınması için eğitimin en önemli unsuru olan öğretmenlerimizin çok büyük fedakârlıkla, emek, özveri, sabır ve hoşgörü ile çalıştıklarını görmek, geleceğe yönelik umutlarımızı hep canlı tutacaktır. Öğretici kimliğiyle yeni kuşakları bilgi ve beceriyle donatıp yetiştiren öğretmenlerimiz, üstlendikleri bu kutsal görev dolayısıyla her toplumda özel ve saygın bir konuma sahiptir. Milletimizin yüz akı öğretmenlerimize dünyayı algılayan analitik düşünen, sorgulayan, konulara eleştirel bakabilen, kafasını kalbini vicdanını kullanabilen cesur, memleketinin, milletinin geleceğini düşünen yiğit Türk gençliğini yetiştirmekte çok büyük görevler düşmekte ve bu görevli de layıkıyla yerine getirmektedir. Ülkemizin geleceğini emanet ettiğimiz çocuklarımızı hızla değişen dünyaya ayak uydurabilecek şekilde bilgili, donanımlı, dinamik bireyler olarak yetiştirmek için canla başla çalışan öğretmenlerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. 
Başkan Ertaş, onlara bu zorlu ve kutsal görevde ihtiyaç duyacakları desteği sağlamak ise hepimizin görevidir. Bu duygu ve düşüncelerle; başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden ve görevi başında şehit olan öğretmenlerimizi rahmet, saygı ve minnetle anıyorum. Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü en içten duygularımla kutluyor, mutluluk, sağlık, huzur diliyorum.” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.