Şehit ailelerinden Jandarma’ya ziyaret

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit dul Yetimler Derneği Afyonkarahisar Şube yönetimi Jandarma Teşkilatının kuruluşunu 184 seneyi devresi nedeniyle İl Jandarma Komutanlığına bir ziyaret gerçekleştirdi.

Gündem Yayın: 16 Haziran 2023 - Cuma - Güncelleme: 16.06.2023 17:24:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 40 sn.
95 okunma
Takip EtGoogle News

Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı öncülüğündeki ziyareti Şehit aileleri ve Gaziler resmi kıyafetleriyle katıldılar.
Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit dul Yetimler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı; “Bu vatan için canlarını vermiş olan ve vücutlarının birer uzunu vermiş olan Kahraman gazilerimiz ile Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı Jandarma kıdemli Albay Yılmaz Kırgel’i ziyaret ettik.  Derneğimize, Şehit aileleri ve Kahraman gazilerimize verdiği önem ve destekten dolayı kendisine teşekkür bereketi sunduk. Tüm teşkilatı ve komutanlarımıza görevlerinde başarılar diledik.”dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.