Serkan Koyuncu, Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gündem Yayın: 24 Kasım 2023 - Cuma - Güncelleme: 24.11.2023 02:06:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
108 okunma
Takip EtGoogle News

Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu Emirdağ Belediyesi Gençlik Merkezi'nde Görev Yapan Öğretmenlerimizle Bir Araya Gelerek Günlerini Kutladı
Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle Emirdağ Belediyesi Gençlik Merkezinde görev yapan öğretmenlerimiz için Taş Konak Restoran'da yemek programı düzenledi. Düzenlenen yemek programında öğretmenlerimizle bir araya gelen Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu öğretmenlerimizin günlerini kutlayıp onlara hediye takdiminde bulundu.
Emirdağ Belediyesi Gençlik Merkezinde büyük özveriyle çalışan öğretmenlerimizle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu; "Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı yarınlara hazırlayan ve onların yetişmesinde tüm zorluklara rağmen fedakârca çalışan öğretmenlerimiz her türlü takdire fazlasıyla layıktırlar, bu mesleğe gönül vermiş fedakâr öğretmenlerimizin, 24 Kasım Öğretmenler Gününü bir kez daha kutluyor, şehit öğretmenlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.”ifadelerini kullandı.
Öğretmenlerimiz düzenlenen yemek programında kendilerini onure eden Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu'ya duyarlılığından dolayı teşekkür ettiler.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.