Sinanpaşa’da, İYİ Parti'den istifa edenler MHP'ye katıldı

Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa İYİ Parti ilçe yönetiminden istifa eden 3 kişi Milliyetçi Hareket Partisi saflarına katıldı. MHP’ye katılanların rozetlerini MHP Sinanpaşa İlçe Başkanı Üzeyir Barışkan ve Ahmetpaşa Belediye Başkanı Eyup Yakan taktı.

Siyaset Yayın: 12 Mayıs 2023 - Cuma - Güncelleme: 12.05.2023 16:55:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
241 okunma
Takip EtGoogle News

Ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de İYİ Parti yönetimlerinden istifa edip Milliyetçi Hareket Partisi saflarına katılımlar devam ediyor. Bugün Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa İYİ Parti ilçe yönetiminden istifa eden Özcan Cesur, Fevzi Can ve İsmet Cesur Milliyetçi Hareket Partisi’ne katıldı. Dün düzenlenen program ile MHP saflarına geçen Özcan Cesur, Fevzi Can ve İsmet Cesur’un rozetlerini MHP Sinanpaşa İlçe Başkanı Üzeyir Barışkan ve Ahmetpaşa Belediye Başkanı Eyup Yakan taktı.

 

BARIŞKAN, “TERÖR ÖRGÜTÜNE HAYRANLIKLARINDAN DOLAYI İSTİFA ETTİLER”

Konuyla ilgili açıklama yapan MHP Sinanpaşa İlçe Başkanı Üzeyir Barışkan, “İP’ten istifa ederek MHP’ye katılanlar İP’te milliyetçilik söylemleri ile yola çıkıldığını ancak bunun içinin boş olduğu, parti içinde milliyetçilerin dışlandığı, parti yönetiminde milli konularda ve Türk milletinin değerlerine olan yaklaşımın yanında, terör örgütü ve elebaşları ile olan ilişkileri ve bunlara olan hayranlıklarından rahatsız olduklarını ifade ederek istifa ettikleri belirten Özcan Cesur, Fevzi Can ve İsmet Cesur MHP saflarına geçmiştir” dedi.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.