Uluçay: “Biz milletin değerlerini gözeten bir partinin mensubuyuz.”

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay bugünkü ziyaretlerinde yaptığı açıklamada “Kurtla bir olup kuzuyu yedikten sonra çobanla oturup yas tutanlardan kendinizi koruyun” dedi.

Gündem Yayın: 25 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 25.03.2024 17:49:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
80 okunma
Takip EtGoogle News

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay gittiği her yerde yoğun bir teveccühle karşılaşıyor. Yatırımların devamı ve istikrarlı bir hizmet için Başkan adayı Uluçay’ın yanında olduğunu kaydeden vatandaşlar, Uluçay’a tam destek veriyor.

 

“Ankara’da HDP’liler ile oturup şehit cenazesinde yas tutar gibi yapıyorlar”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ve teşkilat mensupları ile birlikte Selçuklu mahallesinde yaptığı ziyarette konuşan Başkan adayı Uluçay "Bizim milliyetçilik değerlerimiz geçmişten günümüze her daim aynıdır ve değişmez. Ankara’da askerimizi şehit eden teröristlerin siyasi uzantıları ile oturup kalkıp, Afyonkarahisar’da şehit cenazesinde yas tutar gibi yapar ve milliyetçiyim derseniz HDP ile olan ilişkinizi gündeme getirirler. Bunlar kurtla bir olup kuzuyu yedikten sonra çobanla oturup kuzuya ağlayanlardır. Bu yüzden bunlardan kendinizi koruyunuz” dedi.

 

“Biz milletin değerlerini gözeten bir partinin mensubuyuz”

Uluçay yaptığı açıklamada şöyle dedi; Bizim milliyetçilik anlayışımız, 85 milyonu bir gören, beraber gören, birbirine kardeş gören bir anlayıştır. Bu noktada, bu tarifte, bizim ile Afyonkarahisar’daki hemşehrilerimiz arasında hiçbir anlaşmazlık söz konusu olamaz. Biz, bu milletin değerlerine saygılı, önem veren, hassasiyetle gözeten bir Partinin mensuplarıyız. Birileri gibi gücü eline geçirince başörtülüleri bu ülkeye sığdıramayan ama seçim zamanı geldiğinde o kardeşlerimizden oy avcılığına soyunan zalimler gibi değiliz. Bizim derdimiz de arzumuz da hizmettir. Aziz hemşehrilerimize hizmet etmenin gayesi içerisindeyiz.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.