Üniversite hayalleri için tercih dönemi zamanı

YKS sınav sonuçlarının açıklanması sonrasında Afyonkarahisar olarak Türkiye Birincisi çıkarmanın gururunu hep birlikte yaşadık. Şimdi ise artık tercih zamanı. 27 Ağustos itibariyle başlayan tercihler 8 Ağustos itibariyle sona erecek.

Eğitim Yayın: 06 Ağustos 2023 - Pazar - Güncelleme: 06.08.2023 00:49:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 30 sn.
160 okunma
Takip EtGoogle News

Tercihlerde son günlere yaklaşırken doğru kararlar vererek hayallerine dokunmak isteyen öğrencilerimizin okul rehberlik servislerinde yoğunluk oluşturduğu gözlendi. Başarı elde etmek kadar, doğru bir tercih ile onu taçlandırmanın önemli olduğuna dikkat çeken rehber öğretmenlerimiz gün boyunca veli ve öğrencilere yönelik birebir rehberlik faaliyetlerine devam etmektedir. Derece yapan öğrencilerin öncelikli tercihlerinin geçmiş yıllarda olduğu gibi Mühendislikler, Tıp ve Hukuk alanları olduğu görüldü.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.