Vali Kübra Güran Yiğitbaşı'na ziyaretlerde bulunuldu

Afyonkarahisar Valisi Sayın Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'na ziyaretlerde bulunuldu.

Gündem Yayın: 10 Ağustos 2023 - Perşembe - Güncelleme: 10.08.2023 14:39:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
106 okunma
Takip EtGoogle News

Basın Açıklaması:


İstanbul AFSİAD Başkanı Sayın Hüseyin ÇELİK beraberinde Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Yatırım Hizmetleri Müdürü Sayın Zahid TUNCEL, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Proje Müdürü Sayın Halit DURAN, Iş İnsanı Sayın Zaid Al-AİFARI, İş insanı Sayın Ufuk ERDİNÇ,  İstanbul AFSİAD Genel Sekreteri Sayın İlyas SEÇEN ve Burçed Çevre Mühendislik Sahibi Sayın Hayrettin DURMAZ ile birlikte tıbbi ve aromatik bitkiler ile sağlık endüstrisi alanında yatırımlar yapmak için Afyonkarahisar'da bir dizi ziyaretlerde bulundular.
İlk olarak Afyonkarahisar Valisi Sayın Doç.Dr Kübra GÜRAN YİĞİTBAŞI Hanımefendiyi ziyaret eden heyet yapılacak yatırımlarla ilgili Sayın Valiye bilgilendirme sunumu yaptılar. Afyonkarahisar Valisi Sayın Doç. Dr. Kübra GÜRAN YİĞİTBAŞI Hanımefendi de Afyonkarahisar'a yapılacak yatırımlara destek vermeye hazır olduklarını belirterek, Afyonkarahisar'ın özellikle tıbbi ve aromatik bitkilerle jeotermal seracılık ta ülkemizdeki önde gelen şehirlerden biri olduğunu ve yatırımcı iş insanlarını şehrimize yatırım yapmaya davet ediyoruz dedi.
Daha sonra heyet sırasıyla Afyonkarahisar Belediye Başkanı Sayın Mehmet ZEYBEK, AFSÜ Rektörü Sayın Prof.Dr Nurullah OKUMUŞ ve Afyonkarahisar Ticaret Odası Başkanı Sayın Hüsnü SERTESER'i makamlarında ziyaret ederek yapılacak yatırımlarla ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.