Yeniden Refah, Küçükkartal’ı Ege Bölgesinde görevlendirdi

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Yönetim Kurulu Üyesi Ali Küçükkartal, partideki uzun yıllara dayanan hizmetlerinin ardından, Medya ve Tanıtım Ege Bölge Sorumlusu oldu.

Siyaset Yayın: 10 Aralık 2023 - Pazar - Güncelleme: 10.12.2023 17:37:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 53 sn.
151 okunma
Takip EtGoogle News

Yeniden Refah Partisi Genel Merkezinden uzun yıllardır Afyonkarahisar teşkilatında görev yapan Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Yönetim Kurulu Üyesi Ali Küçükkartal, Medya ve Tanıtım Ege Bölge Sorumlusu olarak görevlendirildi. Yeni yapılan görevlendirmeyle Ali Küçükkartal medya ve tanıtım noktasında İzmir, Muğla, Denizli, Uşak, Manisa, Kütahya, Aydın ve Afyonkarahisar illerinde ki medya ve tanıtım birimlerinden sorumlu olacak.

Görevini, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Muhammed Fatih Müjdeci’den alan Ali Küçükkartal, Afyonkarahisar'da edindiği tecrübelerle Yeniden Refah Partisi'nin Ege Bölgesi medya ve tanıtım stratejilerini geliştirerek genel merkeze raporlayacağı öğrenildi.

Öte yandan Yeniden Refah Partisi'ne Afyonkarahisar’dan ilk kez görevlendirme yapıldığı, daha önce teşkilattan her hangi bir ismin genel merkez tarafından görevlendirilmediği biliniyordu.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.