Yeniden Refah Partisi mevcut başkan Fehmi Güray Çakır güven tazeledi

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Olağanüstü kongresinde tek listeyle seçime giren mevcut Başkan Fehmi Güray Çakır güven tazeledi.

Siyaset Yayın: 24 Ekim 2023 - Salı - Güncelleme: 24.10.2023 15:49:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
60 okunma
Takip EtGoogle News

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığının kongresinde mevcut İl Başkanı Fehmi Güray Çakır tek listeyle olağanüstü kongrede ipi göğüsledi.  Dün yapılan olağanüstü kongreye partililerden yoğun katılım olduğu görülürken yerel seçimler öncesinde Yeniden Refah Partisi Genel Merkezinin kongreleri ertelediği yalnızca Afyonkarahisar için kongrenin tamamlanması talimatı geldiği belirtildi. Kongrede oyların sayılmasından sonra açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Fehmi Güray Çakır yönetim kurulu ve delegelerine teşekkür etti. İl Başkanı Çakır açıklamasında “Afyonkarahisar teşkilatları olarak 2018 yılından bu zamana kadar çok ciddi sınavlardan geçtik. Bugün burada genel merkezimizin Afyonkarahisar teşkilatlarına talimatlarıyla kongremizi birlik beraberlik ve kardeşlik içerisinde tamamlamış bulunuyoruz” diyerek birlik ve beraberlik vurgusu gerçekleştirdi. İl Başkanı Çakır kongre sonu değerlendirmesinde seçime tek liste girmelerinin milli görüş camiası için tek vücut olarak hareket ettiklerinin göstergesi olduğunu belirtti.

İl Başkanı Çakır daha önceden belde gençlik kolları başkanlığı, il gençlik kolları başkanlığı ve  İl merkez ilçe başkanlığı görevlerini yürüttü.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.