Yurt–Ay–Der’in büyük buluşması gerçekleşti

Yurt-Ay-Der ( Yurttan Ayrılanlar Derneği) Afyonkarahisar’da fuar alanında, yüzlerce kişi ile birlikte birlik ve beraberlik içerisinde bir araya geldi.

Gündem Yayın: 22 Temmuz 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 22.07.2023 14:50:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 59 sn.
76 okunma
Takip EtGoogle News

Çok sayıda kişinin katılımı ile gerçekleşen  Büyük aile buluşmasına, komşu illerin Yurt- Ay- Der Başkanları da katılım sağlarken, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’te Derneğin organizasyonuna katılanlar arasında yer aldı. Afyonkarahisar Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü de , personeli ve kurumda kalan gençlerle katılım sağladı.  Düzenlenen organizasyonda katılımcılara çeşitli ikramlar yapıldı. Bir sonraki organizasyonda buluşmak üzere program sona erdirildi. Yurt- Ay- Der Afyonkarahisar  Dernek Başkanı Arif  Yağcı konu ile alakalı olarak şu ifadeleri kullandı;
“her yıl geleneksel hale getirdiğimiz büyük kucaşlama ve büyük buluşma adı altındaki Yurt Ay Der toplantımızı bu yılda coşkulu bir kalabalıkla gerçekleştirdik. Katılım sağlayan tüm arkadaşlarıma, müdürlerimize,başkanlarımıza, bizleri bu güne yetiştiren büyüklerimize ve  yönetim kurulumuza aynı zamanda,bu organizasyona katkı sağlayan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum “ dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.