Zafer Partisi'nden depremzedelere ziyaret

Zafer Partisi il yönetim kurlu üyeleri Kahramanmaraş’ın Pazarcık Ve Elbistan İlçe merkezli olarak meydana gelen 7,7 Ve 7,6 şiddetlerindeki depremlerin ardından ilimize gelerek KYK yurtlarında misafir edilen depremzede vatandaşlarımızı ziyaret etti.

Gündem Yayın: 06 Mart 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 06.03.2023 02:47:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
98 okunma
Takip EtGoogle News

Gezi programında öncelikle Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı KASAPOĞLU ile makamında yapılan bilgi alımı sonrası depremzedeler ve çocuklarla görüşülerek geçmiş olsun dilekleri sunuldu.

Depremzede vatandaşlarımızla sohbet eden İl başkanı Mevlüt TEKDEMİR depremzedelerin talep ve ihtiyaçlarını dinleyerek çocuklara küçük hediyeler dağıttı.

Ziyaretin ardından İl başkanı TEKDEMİR şunları söyledi:

“Deprem sonrası tek yürek olan Türk milletinin misafirperverliğini Afyon’da da yerinde görmek bizi mutlu etti. Sayın müdür eşliğinde gelen her misafirin KYK yurtlarında en güzel şartlarda ağırlandığını, depremdeki psikolojilerinin burada daha da iyileştiğini görmek çok sevindirici.

Zafer partisi olarak en çok dile getirdiğimiz konu olan sığınmacı konusundaki endişelerimizi buradan gene ifade etmek istiyoruz. Devletin en kısa zamanda deprem bölgesindeki evleri tamamlaması, oranın ticari yapısının düzelmesi ve oradaki konut ve arsa satışının yabancıya yasaklanarak demografik yapının değişmemesi en büyük temennimizdir.

İnşallah bütün misafir depremzedelerimiz en kısa zamanda evlerine dönerek vatan topraklarımıza sahip çıkmaya devam eder.

Depremzede misafirler için emeği geçen her yetkiliye ve buraya erzak gönderen her hayırsevere de çok teşekkür ediyoruz.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.