Afyonkarahisar Yurtlar Arası Futbol Turnuvası, final maçıyla sona erdi

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yurtlar Arası Futbol Turnuvası, 25 Aralık 2023 tarihinde Kocatepe Spor Kompleksinde oynanan final maçıyla sona erdi.

Spor Yayın: 26 Aralık 2023 - Salı - Güncelleme: 26.12.2023 18:05:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 58 sn.
115 okunma
Takip EtGoogle News

Turnuvaya, Tınaztepe, Afyon, Dinar, Emirdağ, Bayat, Abdurrahim Mısri, Esma Sultan, Sultan Divani, Kamil Miras, Şuhut ve Bolvadin olmak üzere 11 takım katıldı.

Finalde Tınaztepe yurdu ile Bolvadin yurdu karşılaştı. Yapılan final müsabakasında Tınaztepe yurdu rakibi 5-0 yenerek şampiyon oldu.
Turnuva sonunda dereceye giren takımlara madalya ve kupaları, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Yurt Hizmetleri Müdürü Mustafa Asan ve Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen tarafından verildi. 

Kasapoğlu, turnuvanın amacının yurtlarda kalan öğrencilerin spor yapmaları ve yeteneklerini geliştirmeleri olduğunu belirtti. Müsabakaların oldukça çekişmeli geçtiğini ve öğrencilerin sergilediği performanstan dolayı tebrik ettiğini dile getirdi.

Yapılan müsabakalar sonucunda dereceye giren yurtlar şu şekilde:

Şampiyon: Tınaztepe Yurdu
İkinci: Bolvadin Yurdu
Üçüncü: Sandıklı Esma Sultan Yurdu

Tınaztepe yurdu bölge müsabakalarında Afyonkarahisar’ı temsil edecek.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.