Afyonkarahisar'da Altınokta Körler Derneği üyeleri iftarda buluştu

Afyonkarahisar'ın Çay ve Sandıklı ilçesindeki Altınokta Körler Derneği üyeleri iftarda bir araya geldi.

Gündem Yayın: 13 Nisan 2023 - Perşembe - Güncelleme: 13.04.2023 21:13:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 44 sn.
93 okunma
Takip EtGoogle News

Dernek Başkanı Hakan Erdoğan, yaptığı açıklamada, iftar programlarına Çay'da Afyonkarahisar Gönül Köprüsü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Sandıklı'da ise hayırsever iş kadınları destek verdiğini belirtti.

Afyonkarahisar'da üyelerine yönelik iftar organizasyonlarının geleneksel hale geldiğini aktaran Erdoğan, "Hafta içinde Çay ve Sandıklı ilçesinde düzenlediğimiz iki ayrı iftar programına yaklaşık 300 üyemiz katıldı. Üyelerimizle bir araya gelelerek sorun ve problemeleri istişare ediyoruz. Talepleri karşılamaya çalışıyoruz. 2016 yılından beri düzenlediğimiz programlarda bize destek olan hayırseverlere teşekkür ediyoruz."

Erdoğan, ilçelerde üyelerine yönelik düzenledikleri iftar programların birlik ve beraberlik için önemli olduğunu ifade etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.