Afyonspor için hareketli günler başlıyor

Başkan Süleyman Karakuş'un istifası sonrasında Afyonspor'da kongre kararı alınmış ve iki toplantıda da çoğunluk sağlanamamıştı. Yapılan görüşmeler sonrasında Kulübün yeni başkanı ve yönetim kurulu Karakuş'un yurt dışından gelmesinden sonra kesinleşecek.

Spor Yayın: 09 Temmuz 2023 - Pazar - Güncelleme: 09.07.2023 04:23:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 50 sn.
101 okunma
Takip EtGoogle News

2023-24 futbol sezonunda TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan Afyonspor, gelecek sezon planlaması için hareketli günlere giriş yapacak. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in destekleriyle Kulübe talipli olan yeni başkan adayının eski yönetim destekli kuracağı kulüpte her yönetim kurulu üyesi kendi bütçesi nazarında kulübe katkı sunacak. Yeni dönemde Afyonspor'da şirketleşme işlemi de gerçekleşecek. Yeni yönetimin ilk olarak teknik adamı çözmesi, ardından ise oyuncularla ilgili politikasını harekete geçirmesi bekleniyor. 
İstifa eden Kulüp Başkanı Süleyman Kararkuş'un yurt dışında olması nedeniyle yeni yönetimin işlemleri Karakuş'un yurt dışından gelmesiyle gerçekleşecek. Kısa sürede kongre kararı alacak alan Kulüp, yeni yönetimin göreve başlamasıyla hareketli günlere geçecek.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.