Ahmet Şahin: "Sıcak asfalt çalışmalarının startını verdik."

İscehisar Belediyesi ille Afyonkarahisar İl Özel İdaresi arasında imzalanan protokol kapsamında sıcak asfalt çalışmaları dualar eşliğinde kesilen kurbanla başladı.

İlçeler Yayın: 08 Ekim 2023 - Pazar - Güncelleme: 08.10.2023 13:33:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
239 okunma
Takip EtGoogle News

Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Şahin, “İscehisar’ımıza hayırlı uğurlu olsun asfalt sezonunu açtık. Kış gelmeden önce belirlediğimiz alanlarda 60.000 m2 sıcak asfalt atacağız. Afyonkarahisar Belediyesi ile de sıcak asfalt konusunda görüşmelerimiz devam ediyor, İscehisar her şeyin en iyisine, en güzeline layık.” dedi.

Başlatılan çalışmalar dolayısıyla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Mehmet Özhaseki’ye, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Dr. Alparslan Bayraktar’a, Afyonkarahisar Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’na, önceki dönem Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na, Afyonkarahisar Milletvekillerimiz Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven’e, Hasan Arslan’a, İlçe Kaymakamımız Özlem Kılıçtürk’e, Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e, İl Genel Meclis Başkanımız Burhanettin Çoban’a, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanımız Hüseyin Ceylan Uluçay’a, TPIC Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Önel’e, İl GeneL Meclis Üyelerimiz Murat Dikmen’e, Mesut Çelen’e, Ak Parti İscehisar İlçe Başkanımız Metin Balaban’a, Kadın Kolları Başkanımız Dudu Sultan Buyruk’a, Belediye meclis üyelerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.