AK Parti’den ilçelere bayram ziyareti

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçelerde bayramlaşma programı düzenlendi. İlçe bayramlaşma programına tam kadro katılan AK Parti teşkilatı 17 ilçenin teşkilatlarıyla bir araya gelerek bayramlaştılar.

İlçeler Yayın: 13 Nisan 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 13.04.2024 14:29:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 5 dk.
102 okunma
Takip EtGoogle News

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçelerde bayramlaşma programı düzenlendi. Bayramlaşma programına AK Parti İl Başkanı Hüseyin Menteş, AK Parti Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Dr. Hasan Arslan, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk ve çok sayıda teşkilat mensupları eşlik ettiler.

 

“Moralimizi bozmadan dinamik olarak çalışmalarımıza hız vereceğiz”

İlçe bayramlaşma programı sonrasında açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Menteş, “Öncelikle Ramazan Bayramı'mızın hepimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Geçtiğimiz yerel seçim sonuçlarımızın ise hayırlar getirsin diyorum. Mutlaka bu sonuçlarda da bir hayır vardır. AK Dava'mızın kuruluşundan bugüne denk görev almış bir kardeşiniz, ağabeyiniz olarak söylemek istiyorum ki bugünlere gelmek kolay olmadı. Bugüne baktığımızda daha çok çalışarak gayretle önünüzdeki süreçte daha güzel sonuçlar alacağımıza eminim. Bizler teşkilatlar olarak moralimizi bozmayacağız teşkilatlar olarak bu sonuçlardan ders çıkartarak daha dinamik olarak çalışmalarımıza hız vereceğiz” dedi.

 

“Omuz omuza sırt sırta gayretle çalışacağız”

Bayram programı sonrasında açıklamada bulunan Milletvekili Ali Özkaya, “Başta Afyonkarahisarlı hemşehrilerimiz olmak üzere tüm İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı mübarek olsun. Allah sağlık ve sıhhatle nice bayramlara eriştirsin. Bu bayram hüzün karları bizim dağımıza yağdı. Hepimiz hüzünlendik. Bizler her zaman seçimlerden galip çıkmaya alışkın bir teşkilatız. Bizler bu yaşadıklarımızın hayra dönmesi için dua edeceğiz. Ülkemiz pandemi, deprem ve birçok doğal afetleri arka arkaya yaşadı. Bunların ekonomik yansımalarını gördük. Lakin umutsuzluğa kapılmak yok. Yeniden çalışacak, partimizin ilk kurulduğu günden tekrardan yola çıkarak omuz omuza sırt sırta gayretle çalışacağız” dedi.

 

“Yeniden dirilişin bir başlangıcı olarak daha fazla gayretle çalışacağız”

Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ise yapmış olduğu açıklamada, “Hepinizi sevgi saygı ve muhabbetle selamlıyorum. İdrak ettiğimiz Ramazan-ı Şerifimiz mübarek olsun inşallah. Rabbim bizleri bayram sevincini de yaşamayı nasip etti. Bu önemli günler birlik ve beraberliğimizi kardeşlik duygularımızı pekiştiren günler bunu da burada teşkilat olarak en iyi şekilde yansıtıyoruz. Bizler her zaman söylüyoruz AK Parti 23 yıldır iktidarda olan bir büyük bir partidir. Teşkilatlarımız son seçimlerdeki sonuçların motivasyonumuzu bozmasına izin vermeden, moralimizi bozmadan yeniden dirilişin bir başlangıcı olarak görerek daha fazla gayretle çalışmalıyız. Bizler de milletvekilleri olarak bugün olduğu gibi her zaman teşkilatlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde olmaya devam edeceğiz. Bizler bugün itibariyle yeniden dirilişe hep birlikte başlıyoruz. Hep birlikte nice güzel bayramlara kavuşmak dileğiyle. Hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.

 

“Teşkilat olarak tüm Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizin hakkını koruyacağız”

Milletvekili Dr. Hasan Arslan ise yaptığı açıklamada, “Ailecek mutlu, huzurlu daha nice bayramlar geçirmenizi Rabbim’den diliyorum. Teşkilatlar olarak hem genel seçimde hem de yerel seçimde birlikte çalıştık çabaladık. Olanda hayır vardır diye düşünüyorum. Keşke muvaffak olabilseydik lakin bunda da bir hayır vardır. Nasipten ötesi yoktur. Ben inanıyorum ki bu durum bizi daha diri tutacak. 2028 yılı seçimleri için ciddi bir sıçrayış olacaktır. Bizlerin teşkilatlar olarak birlik ve beraberliğimizi, disiplinimizi bozmamamız gerekiyor. Bütün bir teşkilat olarak Afyonkarahisar’ın ve Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizin hakkını korumamız gerekiyor. Bizler bir ve beraber olarak her zaman Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizin yanındayız” dedi.

 

“Milletimize hizmet yolunda her zaman birlik ve beraberlik içinde hareket ettik”

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk ise yaptığı açıklamada, “Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, sevgi ve hoşgörü dolu günlerdir. Bu vesileyle, kalplerimizdeki en güzel duygularla, birlikte geçirdiğimiz bu anları daha da anlamlı kılıyoruz. AK Parti olarak, milletimize hizmet yolunda her zaman birlik ve beraberlik içinde hareket ettik, etmeye de devam edeceğiz. Ramazan Bayramı’mız dolayısıyla 17 ilçemizin teşkilat mensupları ve hemşehrilerimizle bir araya gelerek bayramlaştık. İlçe ilçe, köy köy dolaşarak, halkımızın taleplerini dinleyerek, onların sorunlarına çözüm üretmeye devam edeceğiz.

Bizler de AK Parti olarak, milli ve manevi değerlerimizin güçlendiği bu günleri her zaman en üst seviyede tutmaya gayret gösteriyoruz. İlçelerimizde yürüttüğümüz çalışmalarla, hemşehrilerimizin yaşam standartlarını yükseltmek, onların refahını artırmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Birlikte daha nice bayramlara, daha nice başarılara ulaşmak dileğiyle, hepinize en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.