Başkan Şahin: "Sıcak asfalt çalışmalarımız tamamlandı."

İscehisar Belediyesi ille Afyonkarahisar İl Özel İdaresi arasında imzalanan protokol kapsamında başlatılan sıcak asfalt çalışmaları sona erdi.

İlçeler Yayın: 08 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 08.01.2024 18:06:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
821 okunma
Takip EtGoogle News

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanımız Ahmet ŞAHİN, “Sıcak asfalt çalışmalarımızın 2. etabını tamamladık. Çukur Mahalle, Medrese Mahallesi ve Esentepe Mahallesinde 10.000 m2 sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdik. Afyonkarahisar Belediyesi ve Afyonkarahisar Özel İdaresi ile imzaladığımız protokoller kapsamında konkasör tesisimizde mermer artıklarından elde ettiğimiz malzeme karşılığında sıcak asfalt temin ederek İscehisar tarihinin en kapsamlı sıcak asfalt çalışmasını gerçekleştirdik.  İscehisar her şeyin en iyisine, en güzeline layık.” düsturuyla göreve geldiğimiz günden bugüne ilçemiz genelinde 224.000 m2 sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdik. 

İlçemizde yapılan çalışmalar dolayısıyla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Mehmet Özhaseki’ye, Afyonkarahisar Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’na, önceki dönem Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na, Afyonkarahisar Milletvekillerimiz Ali Özkaya’ya, İbrahim Yurdunuseven’e, Hasan Arslan’a, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanımız Hüseyin Ceylan Uluçay’a, İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban’a, Afyonkarahisar İl Özel İdaresi genel Sekreteri Osman Ziya Bilim’e, İl Genel Meclis Üyelerimiz Murat Dikmen’e, Mesut Çelen’e, Ak Parti İscehisar İlçe Başkanımız Metin Balaban’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.