Beytullah Karataş’tan eğitime büyük destek

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş’tan eğitime büyük destek.

Gündem Yayın: 26 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 26.03.2024 13:35:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
106 okunma
Takip EtGoogle News

31 Mart yerel seçimleri için son haftaya girilirken Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş’tan öğrencilere bir müjde daha geldi. Karataş, seçilmesi halinde gerçekleştireceği projelere ilişkin önemli mesajlar verdi. Karataş, eğitimde vizyoner ve güçlü projeler hazırladıklarını anlatarak, Afyonkarahisar'da yaşayan ve eğitim gören ihtiyaç sahibi ilk, orta ve lise öğrencilerine burs desteği sağlayacaklarını aktardı.

Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Beytullah Karataş, Şehrimizin geleceğinin teminatı olan gençlerimizin hayatta başarılı bireyler olarak yetişmesi için ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarını, seçilmesi halinde ise gerçekleştirecekleri ilk işlerden birisinin öğrencilere burs, beslenme ve kantin desteğinin olacağını belirtti.

 

İHTİYAÇ SAHİBİ TÜM ÖĞRENCİLERE BURS DESTEĞİ

Beytullah Karataş konuşmasına şöyle devam etti; ‘’Bizler üretmeyi, çalışmayı ve milletin hayatını kolaylaştırmayı önceliyoruz. Bu anlayışı Afyonkarahisar'da zirveye taşımak için yola koyulduk. Şehrimizin ihtiyacı olan alanları için hazırlamış olduğumuz projeler gibi eğitimde de vizyoner ve güçlü projeler hazırladık. Geleceğimizin teminatı gençlerimize sahip çıkacağız. Bu kapsamda ihtiyaç sahibi ilkokul öğrencilerine 1000 TL, ortaokul öğrencilerine 1500 TL, lise öğrencilerine ise 2000 TL burs desteği sağlayacağız. Bunun yanında yine öğrencilerimizin yaşıtları ile eşit şartlarda olmalarını sağlamak, yeterli beslenmelerine destek olmak için beslenme ve kantin desteği de sağlayacağız’’ dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.