Bolvadin'deki Horan Parkı misafirleri için hazırlanıyor

Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı’nın talimatları ile İlçenin gözde mekanlarından olan Horan Parkı’nda düzenleme ve temizleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

İlçeler Yayın: 22 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 22.04.2024 23:16:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
103 okunma
Takip EtGoogle News

Bolvadin’in İncisi Horan Parkı misafirlerini bekliyor. İlçenin gözde mekanlarından olan Horan Parkı’nda düzenleme ve temizleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Horan Parkına gelen misafirlerin temiz, nezih ve yeşile doyacağı bir ortamda zaman geçirebilecekleri en güzel alanın oluşturulması için çalıştıklarını belirten Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı, Bolvadin’in gözdesi olan Horan Parkının her noktasında çalışmaların devam edeceğini söyledi.

 

HORAN TİMİ OLUŞTURDU

Yine Başkan Aynacı’nın talimatlarıyla Horan Parkı'nda gürültü ve trafik kirliliği sorununa karşı önemli bir adım atıldı. Belediye Zabıta Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü iş birliğiyle oluşturulacak olan Horan Timi, huzur ve düzeni sağlamak amacıyla görev yapacak. Horan Parkı'nda motosikletlerin neden olduğu gürültü ve trafiği rahatsız eden durumların önüne geçilmesi hedefleniyor. Horan Timi, parkın sakin ve huzurlu bir ortam olmasını sağlamak için düzenli olarak görev yapacak ve bu konuda gerekli denetimleri gerçekleştirecek.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.