Büyük Kocatepe Buluşması için son hazırlıklar yapıldı

İYİ Parti Afyonkarahisar İl ve Merkez İlçe yönetimleri, olağanüstü bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantı, İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, İl Sekreteri Tevfik Sarı ve Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken başkanlığında düzenlendi.

Gündem Yayın: 25 Ağustos 2023 - Cuma - Güncelleme: 25.08.2023 15:06:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 43 sn.
173 okunma
Takip EtGoogle News

İYİ Parti'nin bu olağanüstü toplantısında, "Rotamız Net, Pusulamız Millet" sloganı ile 26 Ağustos Cumartesi günü Kocatepe'de gerçekleşecek olan büyük buluşmanın ayrıntıları görüşüldü.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bu anlamlı buluşmada önemli açıklamalar yapacağı belirtilirken, programın Malazgirt Zaferi'nin 952. ve Büyük Taarruz'un 101. yılına denk gelmesi de ayrı bir anlam taşıyor.
Afyonkarahisar'da gerçekleşecek olan bu büyük buluşmada, Türkiye'nin dört bir yanından gelecek vatandaşlarımızın sorunsuz bir şekilde ağırlanması için İYİ Parti İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri toplantı sonrası Kocatepe’ye çıkarak son hazırlıkları gözden geçirdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.