Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Afyonkarahisar mitingimiz muhteşem geçti."

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT Haber'de Afyonkarahisar mitingini anlattı.

Gündem Yayın: 20 Nisan 2023 - Perşembe - Güncelleme: 20.04.2023 17:28:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 47 sn.
109 okunma
Takip EtGoogle News

Erdoğan, iktidar yoluna Afyonkarahisar’dan çıktıkları gibi Cumhurbaşkanlığı seçimine de çıkışı Afyonkarahisar’dan yaptıklarını söyledi

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti olarak Afyonkarahisar’dan yola çıktıklarını söyleyerek, “Biz Afyonkarahisar’dan yola çıktık. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de yine Afyonkarahisar’dan çıkışımızı yaptık. Afyonkarahisar mitingine muhteşem bir katılım vardı. Ardından da Afyonkarahisar’da güzel bir müze açılışı yaptık o müze de uzun zamandır maalesef ertelenmiş olan, şimdi de Kültür Turizm Bakanlığımızın ele almasıyla birlikte yapıldığı bütün objeleriyle, her şeyiyle zenginleştirilerek, onun açılışını da yapmış olduk. Afyonkarahisar böylece bölgeye, Ege’ye ayrı bir zenginlik inşallah katmış olacak.” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.