Dilek: "Sayın Cumhurbaşkanımıza üyelerimiz adına müteşekkirim."

AK Parti mitingine katıldıktan sonra ziyaret ettiği Afyon Valiliği çıkışında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Modern Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’ndeki gelişmeleri aktaran Kooperatif Başkanı Hakan Dilek, üyeler adına teşekkür etti.

Gündem Yayın: 24 Şubat 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 24.02.2024 14:02:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 3 dk.
80 okunma
Takip EtGoogle News

Erdoğan, Dilek’in kendisine ilettiği eksiklerin giderilmesi için Vali Kübra Güran Yiğitbaşı ve AK Parti İl Başkanı Hüseyin Menteş’e konuyla ilgilenmelerini söyledi.

Modern Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Hakan Dilek, sanayi sitesindeki son durumu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bilgisine sundu. Erdoğan’ın, 29 Ağustos 2022 tarihindeki Afyon ziyaretinde kendisine takdim ettiği dosyadaki eksiklilerin büyük oranda giderildiğini ve kura çekme aşamasında geldiklerini belirten Başkan Dilek, kendisi ve ortakları adına teşekkür etti. AK Parti tarafından önceki gün düzenlenen mitinge katılmasının ardından Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı’nı ziyareti eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’la Valilik çıkışında görüşen Başkan Dilek, “Sizin sayenizde Modern Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’ndeki birinci etabın kurma çekme aşamasına geldik. Şahsım ve ortaklarımız adına size müteşekkiriz” ifadesini kullandı. Başkan Dilek’in bazı devlet kurumlardan istedikleri hizmetleri alma konusunda yaşadıkları sıkıntılardan da kısaca bahsetmesi üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vali Yiğitbaşı ve AK Parti İl Başkanı Hüseyin Menteş’e gerekli talimatlar verdi ve gerekenin yapılması konusunda talimat verdi.

 

SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZA YENİ BİR DOSYA TAKDİM EDECEĞİM

Görüşmenin ardından Afyonşehir’e konuşan Modern Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Hakan Dilek, “Sayın Cumhurbaşkanımıza onun sayesinde kooperatifimizin birinci etabında gerçekleştirilen hizmetleri anlatma fırsatı buldum ve kendisine ortaklarımız adına teşekkür ettim. Cumhurbaşkanımızın izinden giden ve ülkeye bir çivi çakılması için yürüttüğü çabalara destek vermeye çalışıyoruz. Ortaklarımız küçük esnaflardan oluşmaktadır ve onların bir an önce kendi işyerlerine kavuşmaları için mücadele ediyoruz. Cumhurbaşkanımız da büyük destek veriyor. Sayın Cumhurbaşkanımızla birlikte Afyon’a gelen Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun Bey’le görüştüm. Modern Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifimizde Cumhurbaşkanımızın sayesinde nereden nereye geldiğimizi anlatma fırsatı buldum. Kartvizitimi takdim ettim. Sayın Altun da bizzat konunun takipçisi olacağını söyledi. İletişim Başkanımıza teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde Modern Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’mizdeki eksiklerle ilgili ve neden kaynaklandığını anlatan bir dosyayı Cumhurbaşkanımıza takdim edeceğim” diye konuştu.  Afyonşehir (Özel)

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.