Erdal Karaman, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gündem Yayın: 26 Eylül 2023 - Salı - Güncelleme: 26.09.2023 18:51:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
125 okunma
Takip EtGoogle News
Alemlere rahmet olarak dünyaya gelen sevgili peygamberimiz Hz. Muhammed'in(S.A.V.) doğduğu gece olan bu mübarek geceyi idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz.
 Peygamber efendimizin hayatımızı aydınlatan yaşam tarzını, öğütlerini, cömertlik ve adaletini, kısaca insanlığa sunduğu değerleri daha da iyi anlayıp kavramak gerekmektedir. O'nun sünnetlerini yaşamak mutluluğun, huzurun, birlik, beraberliğin ve kardeşliğin yoludur. Efendimiz(s.a.v.) bizlerin yaşantısı için en güzel örnektir. Müslümanlar olarak sevgili Peygamberimizi ve onun mesajını her yönüyle doğru tanımalı, insanlığa doğru tanıtmalıyız.
İçimizi karartan, gönlümüzü bunaltan dertlerin dermanı O’ndadır. O’nun hayatını ve güzel ahlâkını örnek almak tüm insanlığın umut kapısıdır. Kurtuluş arıyorsak O’ndadır, huzur ve selamet arıyorsak O’ndadır. Ne mutlu ki bizlere O’nun ümmetindeniz.
Yüce Rabbimizin rahmet kapılarını sonuna kadar açtığı bu mübarek gecede yapacağımız tüm dualar, vatanımızın ve milletimizin birlik ve beraberliğinin kuvvetlenmesine, Türk-İslam coğrafyasının kardeşlik ve huzur içerisinde yaşamasına vesile olmasını Allah'tan niyaz ediyorum. Aileniz ve sevdiklerinizle sağlık, mutluluk ve huzur dolu nice kandillere erişmenizi diliyorum.
 
Sinanpaşa Belediye Başkanı
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.