Eski Bakan İsmet Attilla’dan, Başkan Şahin’e ziyaret

Ülkemizin ve şehrimizin sevilen başarılı siyasetçilerinden eski Maliye ve Tarım Bakanı İsmet Attila Belediye Başkanımız Ahmet Şahin’i makamında ziyaret etti.

İlçeler Yayın: 31 Ekim 2023 - Salı - Güncelleme: 31.10.2023 15:10:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 1 dk.
131 okunma
Takip EtGoogle News

Bakan Attila ile bir süre sohbet ederek istişarelerde bulunan Başkan Şahin, “Sayın bakanım mermerin başkenti İscehisar’ımıza hoş geldiniz. Maliye bakanı olarak görev yaptığınız süre içerisinde özellikle İscehisar’ımıza Organize Sanayi ve Küçük sanayi alanlarının tahsisi başta olmak üzere ilimize ve ilçemize kazandırmış olduğunuz eserler dolayısıyla ilçem ve şahsım adına teşekkür ederim. Sizleri ilçemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz.” dedi.  
Bakan Attila, Gerek Maliye gerekse Tarım Bakanı olarak görev yaptığım süre boyunca Afyonkarahisar ilçelerinde ve köylerinde her alanda yapılması gereken ne varsa hepsini yaptık. Yakın ilgi, alaka ve samimiyetiniz dolayısıyla teşekkür ederim.” dedi.
Başkan Şahin günün anısına Bakan Attila’ya hediye takdim etti.
Ziyarette İl Genel Meclisi Üyesi Murat Dikmen, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Avni Azgın,  Mermerciler Derneği Başkanı Muharrem Çakmak hazır bulundu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.