Faruk Erhan, 10 Ocak Gazeteciler günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan'ın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı aşağıda sunulmuştur.

Gündem Yayın: 10 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 10.01.2024 16:14:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
66 okunma
Takip EtGoogle News

1962 yılından beri kutlanan çalışan gazeteciler günü her gün gecesini gündüzüne katarak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının haber alma özgürlüğünü yaşamasını sağlamak için emek veren basın mensuplarımızın yılda 1 gün de olsa hatırlanmasını sağlayan gündür. Her bir gazeteci bu özgürlüğün sigortasıdır. Basın mensuplarının bu emeğinin karşılığı her gün maddi manevi verilmeli ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bize hediye ettiği ülkemizin demokratik bir cumhuriyet olarak ayakta kalmasına sundukları katkının değeri her gün hatırlanmalıdır. Gazeteciler halkın gözü kulağıdır. Kendisinden çok uzakta gerçekleşen veya herhangi bir şekilde dikkatini çekme ihtimali olmayan olaylar hakkında bilgi sahibi olan halk bunu gazetecilere borçludur. Her gün defalarca karşımıza çıkan, bazısına 3 bazısına 5 dk ayırarak bilgi edindiğimiz her bir haberin arkasında çok büyük bir çaba ve çok uzun zaman ayrılmış özverili bir çalışma vardır. Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu çalışmaların da özgürce gerçekleştirilebilmesinin ve bu çabaların karşılığının alınmasının her zaman savunucusu, her emeğin hak ettiği değeri bulmasının en büyük destekçisi olacağız. Bütün bu duygular ve düşünceler ışığında tüm çalışan gazetecilerin gününü kutlar, doğru, tarafsız ve ilkeli habercilik yolunda başarılı bir çalışma hayatı dilerim.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.