Fatih Aydın Şuhut’ta vatandaşlar ile buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Fatih Aydın Şuhut’ta vatandaşlar ile buluştu.

Gündem Yayın: 12 Mayıs 2023 - Cuma - Güncelleme: 12.05.2023 16:34:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 4 dk.
94 okunma
Takip EtGoogle News

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Fatih Aydın, seçim çalışmaları kapsamında Şuhut merkezinde ve köylerinde vatandaşlarla buluştu. Vatandaşların büyük bir coşku ile karşıladığı Aydın, esnaf, çiftçi ve vatandaşların sorunlarını dinleyip milletin iktidarındaki çözüm önerilerini anlattı.

 

ŞUHUT DEĞİŞİMİN ÖNCÜSÜ OLACAK

Aydın, yaptığı ziyarette şunları söyledi; “Bizler bu yola 2023 yılının, değişim, yeni bir başlangıç ve umudun yılı olacağı inancı ile çıktık. Şuhut’a da bu inançla geldik, sizlerle buluştuk. Cumhuriyetimizin birinci asrını tamamlayacağımız bu yılda yeni bir dönemi 15 Mayıs sabahından itibaren başlatarak, ‘Yeni Yüzyıl’ımıza yaraşır bir Şuhut’u, Afyonkarahisar’ı ve Türkiye’yi inşa etmekte kararlıyız. Şuhut bu süreçte değişimin öncüsü olacak. Geçmişin hatalarını telafi edeceğimiz, geride bırakılan enkazı kaldıracağımız, travmalarını atlatıp, yaralarını da hep birlikte saracağımız yeni bir dönemin artık şafağındayız. ‘Ben’den ‘Biz’e giden bu zafer yolunu kararlılıkla yürüdük ve yürümeye de devam ediyor; şahısların ve partilerin değil; 86 milyonun menfaatini gözetecek, hakkını ve hukukunu koruyacağız. 15 Mayıs’ta hep birlikte baharı yaşayacağız” dedi.

 

21 YILLIK BİR UYKUDAN PANİKLE UYANDILAR

İktidarın; tıpkı koskoca bir dönem gezip tozan, yatıp uyuyan ve ancak sınavdan bir gün önce sınavda hiçbir şey yapamayacağını idrak edip, son gece ve son dakikalarda çırpınmaya başlayan bir öğrencinin telaşına kapılmış durumda olduğunu dile getiren Aydın, “21 yıllık bir uykudan, şimdi seçime sayılı günler kala panikle uyandılar ama iş işten geçti! Bugüne kadar yaptığımız uyarılara kulak asmayan, tüm muhalif partileri ‘iç-düşman’ kategorisinde değerlendiren iktidar, kaybedeceğini şimdi anladı; ne yaparsa yapsın sonucu değiştiremeyeceğini ise 14 Mayıs’ta yaşayarak görecek ve anlayacak! Anlayacaklar; bir bardak suyla koskoca bir yangının söndürülemeyeceğini! Kanserin aspirinle tedavi edilemeyeceğini! 20 yıllık bir uykunun verdiği uyuşukluğun 3-5 günde üzerinden atılamayacağını! Ve anlayacaklar; zaman artık değişim ve yeni bir başlangıç zamanıdır! Yine anlayacaklar ki; ülkesinin ve vatandaşlarının problemlerini çözmeyi değil de sadece seçimleri kazanmayı, koltuklarını korumayı önceleyen bir iktidar eninde sonunda kaybetmeye mahkumdur!” ifadelerine yer verdi.

 

AFYON’DA KURULAN AK PARTİ, AFYON’DAN VEDA EDECEK

Afyonkarahisar’da kurulan Ak Parti’nin yine Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizin büyük bir değişim isteği ile buradan koltuklarına VEDA edeceğini dile getiren Aydın, “Değişimin vakti zamanı gelmiştir. Bu seçimlerin ardından yeni bir dönem başlayacaktır. Ak Parti bu topraklarda kuruldu ve yine bu topraklar Ak Parti’nin VEDA fitilini ateşleyerek onlara gereken cevabı verecektir. Buna samimiyetle inanıyorum. Ülkemizde yeni dönemde; her şeyden önce adalet hâkim olacak, kutuplaşma son bulacaktır! Üretim çarkları yeniden dönecek, gelir dağılımında adalet mutlaka tesis edilecektir! Hak eden hak ettiğini alacak, hiç kimsenin alın terinin hakkı zayi edilmeyecektir! Siyasetin tıkanan nefes borularını açacak, kurumlarımızı düzgün işler hale getireceğiz. 86 milyonun tamamı ‘İnsanca Yaşam’ standartlarına kavuşacak, ‘Yaşanabilir ve Yeniden büyük Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz. Ve tüm dünya bilsin ki; bizim mücadelemiz sadece Türkiye ile sınırlı değildir! ‘Yeni ve Adil bir Dünya’ için de kararlılıkla mücadelemize devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.